Молитви про здоров’я свекрухи і за мого брата, який далеко

Ісус, Великий Лікар, сьогодні я вдячна своїй свекрусі. Я хочу, щоб вона прожила довге життя з хорошим здоров'ям, щоб її онуки росли, знаючи про неї і насолоджуючись нею.

Набути вічну любов і стати єдиним цілим як чоловік і дружина – значить знайти сім’ю не тільки чоловіком, але і його матір’ю. Ось сильна молитва за свекруха.

Молитва про здоров’я свекрухи

Ісус, Великий Лікар, сьогодні я вдячний своїй свекрусі. Я хочу, щоб вона прожила довге життя з хорошим здоров’ям, щоб її онуки росли, знаючи про неї та насолоджуючись нею. Позбавте її від будь-яких болів, щоб її тіло не втомилося, а відпочило. Наповни її розум Твоєї істиною, щоб її розум оновився. Зроби так, щоб вона побачила Твої незліченні благословення, щоб її серце забилося від радості. Дайте їй віру на сьогодні, щоб її дух міг освіжитися. Я молюся могутнім ім’ям Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва за мого брата, який далеко

Господи, я з тугою шукаю Тебе. Я дуже сумую за свого брата. Відстань розділяє нас фізично та емоційно. Хотів би я бачити його посмішку та обійняти його. Я молю, щоб Ти наповнив його розум і серце, Господь, бажанням поговорити зі мною. Дайте йому бажання відновити наш зв’язок і знову об’єднати нас. Нагадайте йому, що сімейна любов вічна. Не повинно бути ніяких відстаней або труднощів, які могли б зруйнувати нашу зв’язок. Радіймо любові один до одного. Амінь.

Молитва про нові починання

Господь, сьогодні я молюся за свого брата. Він починає нову главу життя. Будь ласка, будьте поруч з ним в цю бентежливий і напружений час. Будь ласка, оточіть його Твоїм могутнім присутностям, щоб нагадати йому про Вашу любов і дружбу. Покажи мені, як підтримати його в цьому новому сезоні. Дай мені слова, щоб я був люблячим і доброзичливим голосом, коли я йому знадоблюся. Використовуйте мене, щоб нагадати йому про Твою доброту, коли життя стане важкою. Я прошу про це під славне ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про кохання

Боже, мені потрібна Твоя любов в моїй родині прямо зараз. Будь ласка, принеси любов моєму братові. Нехай він знайде любов в людях, яких зустрічає, і в пережитому досвіді. Нехай щоранку і ніч будуть знаком Твоєї любові. Будь ласка, оточіть його люблячими словами, думками та почуттями. Оточіть його своєю всемогутньою і нескінченною любов’ю. Амінь.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.