Молитви про мудрість моєї свекрухи, її заміжжя, кар’єрі і відносинах з Богом

В наші дні шлюб не завжди в пошані, і все ж мене надихає те, що мої родичі чоловіка залишилися разом.

Молитва про заміжжя свекрухи

О Боже, мій Хранитель обіцянок, Ти такий хороший, що забезпечив людство шлюбом. В наші дні шлюб не завжди в пошані, і все ж мене надихає те, що мої родичі чоловіка залишилися разом. Я молюся, щоб вони тільки ставали сильнішими разом, щоб, хоча їх особи стали зазначеними віком, їх любов зберігала їх молодими. Я прошу, щоб вони та далі були прикладом для мене і моєї дружини в нашому шлюбі. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про кар’єру свекрухи

Боже, наш Великий Годувальник, дякую Тобі за те, що Ти відводиш кожному з нас своє місце для нашого блага. Спасибі, що моя свекруха знаходиться в положенні, в якому вона може зробити кар’єру. Я прошу Тебе надати їй послугу на тій посаді, яку вона займає на своїй роботі. Дайте їй належний рівень відданості завданням, які у неї є, щоб вона могла поважати положення і навички, якими Ви її обдарували. Спасибі за те, що направили її кроки. Амінь.

 ""

Молитва про відносини моєї свекрухи з Богом

Бог непохитної вірності, я прошу Тебе ще більше відкрити Себе моєї свекрухи. Ви відкрили Себе у творінні, і Ви відкрили Себе у Своєму Слові. Я також знаю, що Твій народ любить Тебе, бо Ти спочатку полюбив нас. Я прошу, щоб Ти посилив любов моєї свекрухи до Тебе і Твого Слова. Нехай це сяє в усіх аспектах її життя. Дайте їй глибоку любов до Вас і міцний розпорядок проведення з Вами часу. Хай буде у неї таке очевидна якість благочестя у всьому, що вона робить. Амінь.

Молитва про мудрість для моєї свекрухи

Господь, наш Миротворець, Ти – Бог, що дає Своїм дітям добрі дари. Прошу Тебе дати мудрість моєї свекрухи. Господь дасть їй можливість приймати розумні рішення в ті часи, коли потрібно проникливість. У разі конфлікту я прошу, щоб вона справедливо вирішила, що правильно, а що ні. Допоможіть їй бути миротворцем і тим, хто об’єднує людей. Дякую Тобі за приклад, який Ти показав нам в Ісусі, який примирив нас з Тобою Своєю смертю. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.