Молитви про порятунок від смутку і сліз

Господи, я пригнічений своїми проблемами. Моє серце б'ється в грудях, і я не можу перестати тремтіти.

Молитва Богу про мій порятунок

Боже, не ігноруй мій крик про допомогу. Будь ласка, послухайте і скажіть на милість, бо я пригнічений своїми проблемами. Моє серце б’ється в грудях, і я не можу перестати тремтіти. Я знаю, що ви можете переломити цю безвихідну ситуацію. Ви позбавляєте мене від неприємностей і допомагаєте здобути перемогу в найнеймовірніших труднощах. Вранці, вдень і вночі я кличу до Тебе, Господь, і дякую Тобі за те, що Ти чуєш мій голос. Амінь.

Молитва Богу, що править вічно

Господь, я приходжу до Тебе в страху, тремтінні та глибокому розпачі. Хотів би я мати крила, щоб полетіти в тихе місце, щоб відпочити. Господи, все розвалюється. Прошу Тебе вивести мене з цієї ситуації. Я кричу у своєму горі, і Ти чуєш мій голос. Ви вбережете мене від цієї битви, яка ведеться проти мене. Боже, Ти керуєш вічно, і я дякую Тобі за те, що Ти почув мене і заспокоїш цю бурю. Амінь.

 ""

Я ношу свій тягар – молитва

Мій Господь, я несу свій тягар Тобі, знаючи, що Ти подбаєш про мене. Ви не дозволите мені посковзнутися і впасти. Я вірю, що Ти врятуєш мене з цього безнадійного становища. О Боже, змилуйся наді мною, тому що я відчуваю, що мене переслідують весь день. Але я буду покладатися на Тебе. Я хвалю Тебе за обіцянки позбавлення. Я вірю в Тебе, так чого мені боятися? Спасибі за те, що понесли мою ношу. Амінь.

Молитва про сльози

О Боже, Ти відстежуєш всі мої печалі. Ти зібрав всі мої сльози. Я приходжу до Вас з повною упевненістю, що ця відчайдушна проблема відступить, коли я кличу до Вас про допомогу. Ви на моєму боці – це я знаю! Я дякую Тобі навіть зараз за Твою допомогу, бо не дав мені посковзнутися. О Боже, як чудово ходити у Твоїй присутності, у Твоєму життєдайний світлі. Амінь.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.