Молитви про супутнику життя, новому будинку і старанності в роботі

Дорогий Батько, нам потрібна Твоя мудрість і керівництво.

Молитва про супутника життя

Небесний Батько, я шукаю Твого благовоління і прошу Твоєї волі, оскільки я зараз перебуваю в тій точці, де я сподіваюся нарешті знайти свого супутника життя. Я шукаю людину, яку Ти бажаєш для мене, щоб я міг віддати йому всю свою ніжну інтимну прихильність. Людина, з яким я поділюся особливими моментами і який буде моїм супутником за часів щастя і часи випробувань. Я молюся, щоб Ти даєш більшу це бажання і привів мене до особливій людині, якого Ти вибрав кращим для мене. Амінь.

Молитва в новому будинку

Дорогий Батько, нам потрібна Твоя мудрість і керівництво, коли ми шукаємо нове місце, яке ми можемо назвати своїм будинком. Я молюся, щоб допомогти нам прийняти найкращі рішення щодо того, яка область найбільш доступна для наших потреб, а яка – в рамках нашого бюджету. Допоможіть нам знайти район, який буде радий нас прийняти та прийняти як друзів. Направте нас до потрібних людям, які можуть найкраще допомогти нам в нашому пошуку, які будуть чесно вести наш бізнес і захищати наші інтереси. Амінь.

 ""

Молитва про нову роботу

Наш Великий і Могутній Бог, Ти незрівнянно мудрий і керуєшся справами згідно Своїм досконалим планам. Я шукаю Вашу волю в пошуку роботи, яка підходить мені найкраще і дозволяє мені бути цінним членом команди. Надсилайте мене, я молюся, в компанію, яка, як ви знаєте, найкраще підходить для мене, оскільки я починаю новий етап своєї кар’єри та де я можу завести нових друзів. Дай мені, о Господі, роботу моєї мрії, де я можу продовжувати розвивати свої навички та ставати краще в тому, що я роблю. Амінь.

Молитва співробітника про ретельність

Наш славний Батько, мені наказав нам поважати Тебе в усьому, що ми робимо, тому що ми живемо заради Твоєї волі та Твоєї слави. Я молюся, щоб Ти привів мене до життя за цим принципом. Коли я виконую свої повсякденні завдання, навчіть мене завжди старанно виконувати свою роботу, працюючи так, як я б зробив для Тебе, мій Бог. Допоможіть мені домогтися позитивного і благочестивого впливу на моїх однолітків, щоб я міг прославляти Тебе у своїй роботі та шанувати Тебе своїм життям. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.