Молитви, щоб не потрапити в погані ситуації в житті

Господи, я слабкий, але я вірю, що твоя могутня сила направить мене і мене буде тримати.

Молитва про духовне розрізненні

Боже, навчи мене і дай мені духовне розрізнення. Нехай твій Святий Дух і твоє слово направлять мене на правильний шлях. Убережи мене від помилкових навчань і неправильного розуміння своєї природи та своєї волі. Убережи мене від брехні ворога. Коли я подорожую по цій суші, нагодуйте мене та освіжіть мене своїм словом і своєю мудрістю. Я слабкий, але я вірю, що твоя могутня сила направить мене і мене буде тримати. Амінь.

Направ мене на шлях миру

Батько, я дякую Тобі за те, що ти мій світ, сяє в темряві. Коли я не знаю, в який бік повернути, я можу бігти до твого світла. Господи, пролий своє світло на темні місця в моєму серці та розумі. Веди мої ноги по шляху миру і благословення. Коли я перебуваю в темній ущелині страху і зневіри, будь моїм сходом сонця, що приносить безпеку та знання того, як діяти далі. Тримай мене у своїй досконалої волі. Амінь.

 ""

Візьми мою руку – молитва

Вірний Бог, я зізнаюся, що багато разів мені не вистачало здорового глузду або я не виявляв його. Я часто не знаю, що робити, або знаю, але не роблю. У ці часи, Господь, будь ласка, візьми мене за праву руку. Не дозволяйте мені спіткнутися і не потрапити в небезпеку. Будь для мене вірним Отцем, наставляючи мене своїм радою. Хто у мене на небесах, окрім тебе? І на землі я бажаю тільки тебе. Ти сила мого серця і моя частка навіки. Амінь.

Почуйте мене – молитва

Господь, в Тобі я знайшов притулок. Почуйте мене і швидше приходите на допомогу. Будь моїм притулком, оплотом мого визволення. Боже веди мене заради свого імені. Звільни мене від мереж, розставлених для мене противником, бо Ти мій Спаситель і мій Бог істини. Я довіряю вам свій шлях, свої рішення і своє щастя. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.