Молитви про дарування змін в житті і прийнятті правильного рішення

Господи, я знаю, що мій вибір вплине на моє майбутнє, тому керуєте мною.

Покладіть на мене руку – молитва

Боже, ти мене добре знаєш. Ви розумієте мої думки та знаєте всі мої шляхи. Ви знаєте, що я збираюся сказати, ще до того, як у мене з’явилося слово. Спасибі, що прийшли до мене попереду і ззаду і поклали на мене руку. Це все так чудово! Ваша присутність і ваш Дух завжди зі мною. Куди б я не пішов, твоя рука буде вести мене і міцно утримувати. Навіть темрява для тебе світло. Дякую Тобі, всюдисущий Господь, за твої постійні настанови у всьому. Амінь.

Направте мою сердечну молитву

Господи, направ моє серце у Твою любов – стійку, звичну, всемогутню любов. Направте моє серце в стійкість Христа – непохитний спокій, стійкість і наполегливість в служінні. Зіткнувшись зі злом, направ мене через шторм з серцем любові та завзятістю в добрих справах. Нехай мій вибір і пріоритети будуть засновані на чистій прихильності до тебе, коханий моєї душі. Нехай мої дії будуть керуватися усвідомленням того, що коли я виявляю віру, ви проявляєте силу – в мені та через мене. Амінь.

 ""

Напрямок молитви про рішення

Господи, я пропоную тобі ці важливі рішення, які мені потрібно вжити щодо мого життя. Я знаю, що мій вибір вплине на моє майбутнє, тому керуєте моєї мудрістю. Допоможіть мені чітко визначити мої цілі – і нехай вони будуть відповідати вашим планам щодо мене. Допоможіть мені ретельно вивчити та розглянути доступні мені варіанти. Допоможіть мені зважити плюси та мінуси та наслідки кожного рішення. І, як тільки я уважно розгляну і помолюся над кожним варіантом, дозвольте мені прийняти рішення з упевненістю, не сумніваючись в собі. Амінь.

Молитва часів змін

Господи, Сила моя, я переживаю багато змін у своєму житті, які часто змушують мене відчувати себе невпевнено. Я часто відчуваю стрес і побоююся, що зроблю неправильний крок. Господи, будь ласка, направ мене через ці зміни та допоможи мені стати більш стійким. Допоможіть мені розвинути нові навички, необхідні для вирішення цих нових завдань. Допоможіть мені мати позитивний настрій і не зациклюватися на речах, які перебувають поза мого контролю. Допоможіть мені знайти та отримати необхідну підтримку від сім’ї та друзів. Амінь.

Схожі статті

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.