Молитви, які допомагають у важкий час життя

Господи, я не знаю, що принесе цей день, але приготуй мене до всього, що може бути.

Молитва, що дає надію

Коли зло затьмарює наш світ, дай нам світло. Коли відчай приголомшує наші душі, дайте нам надію. Коли ми перечіплюємося і падаємо, підійміть нас. Коли сумніви долають нас, дай нам віру. Коли ніщо не здається впевненим, довіряйте нам. Коли ідеали згасають, дайте нам бачення. Коли ми заблукаємо, будь нашим провідником! Щоб ми могли знайти спокій у Твоїй присутності та мета у виконанні Твоєї волі. амінь

Молитва про віру в Бога

Боже, джерело всього здоров’я: Так наповни моє серце вірою у Твою любов, щоб зі спокійною очікуванням я зміг звільнити місце для твоєї сили, щоб заволодіти мною, і витончено прийняти твоє зцілення через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитви про терпіння, захисту і допомоги

Господь Ісус Христос, Своїм терпінням в стражданнях Ти освятив земну біль і показав нам приклад послуху волі Отця твого: будь поруч зі мною під час моєї слабкості та болю, підтримай мене своєю милістю, щоб моя сила і відвага не зазнати невдачі, зціли мене, як хочеш і допоможи мені завжди вірити, що те, що зі мною тут відбувається, не має великого значення, якщо Ти тримаєш мене у вічному житті, мій Господь і мій Бог. Амінь.

 ""

Господи, я не знаю, що принесе мені цей день, але приготуй мене, Господь, до всього, що може бути. Якщо я повинен встати, допоможіть мені встати хоробро. Якщо мені потрібно сидіти спокійно, допоможи мені сісти спокійно. Якщо мені потрібно лягти на дно, допоможіть мені зробити це терпляче. І якщо мені потрібно щось робити, дозвольте мені зробити це галантно. Зробіть ці слова більше, ніж словами, і дайте мені Духа Ісуса. Амінь.

Ісус, наш Спаситель, Добрий пастир овець, неси ягнят на руках. Я віддаю себе твоїй люблячої турботи. Зупини мою біль, дай мені допомогу і сили та підніми мене до життя, повної радості. Почуй мене, я молю, заради твого дорогого Імені. Амінь.

Ісусе, залишайся зі мною в цей день і цю ніч. Прибери мою біль. Захисти мене. Допоможіть мені в моєму страху. Зроби моє тіло знову сильним, а серце радісним. Спасибі за любов, яка мене завжди оточує. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.