Господи нам потрібен мир – молитви для досягнення миру та душевного спокою

Дорогий Бог, нам потрібен мир і правда, щоб заспокоїти наші серця і дух прямо зараз. Наші нагальні потреби та турботи можуть бути приголомшливими.

Ваше серце стурбоване? Ви відчуваєте, що події навколо вас вийшли з під контролю, і це починає позначатися на вашому душевному та емоційному спокої? Одна з найскладніших частин пізнання світу це розуміння того, що воно не має нічого спільного з контролем. Якщо вам важко довіряти Богу або знаходити слова для молитви вище крику страшних штормів, не соромтеся зараз пропонувати ці слова Господа!

Коли занепокоєння і страхи починають розхитувати основу вашого спокою, сила молитви може повернути нас в розраду.

Молитва про душевний спокій

Всемогутній Бог, ми благословляємо Тебе за наше життя, ми віддаємо Тобі хвалу за Твою щедру милість і благодать, яку ми отримуємо. Ми дякуємо Тобі за Твою вірність, хоча ми не настільки вірні Тобі. Господь Ісус, ми просимо Тебе знайти мир навколо в нашому розумі, тілі, душі та дусі. Ми хочемо, щоб Ти зцілив і видалив все, що викликає стрес, горе і печаль в нашому житті.

Будь ласка, веди наш шлях по життю і примусь наших ворогів бути у мирі з нами. Нехай Твій світ буде панувати в нашій родині, на нашому робочому місці, в бізнесі та в усьому.

Нехай Твої ангели миру підуть попереду нас, коли ми вийдемо, і залишимося на нашому боці, коли ми повернемося.

В ім’я Ісуса, амінь.

Господи, нам потрібен мир!

Дорогий Бог, нам потрібен мир і правда, щоб заспокоїти наші серця і дух прямо зараз. Коли ми прокидаємося серед ночі, наші нагальні потреби та турботи можуть бути приголомшливими. Нам потрібно нагадати про Твою постійну любов, зцілення і благодать. Ми просимо Тебе захистити нас.

Дякую Тобі за те, що Ти звільнив нас і Ти більше, ніж всі, з чим ми стикаємося в цьому житті. Ми покладаємо на Тебе весь тягар, тому що знаємо, що у Твоїх руках він набагато безпечніше, ніж в наших.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.