Молитви про подолання образи і гніву на інших людей

Я не повинен дозволяти сонця сідати в моєму гніві.

Молитва подяки

Батько, спасибі тобі за те, що ти милостивий і співчутливий, повільний на гнів і багатий любов’ю. Ісус сказав, що точно так само, як ми любимо дарувати нашим дітям хороші дари, ви також з радістю даруєте нам хороші дари. Дозвольте мені починати кожен день з подяки за ваші благословення. Дозвольте мені закінчувати кожен день вдячністю за вашу милість. Наповніть моє життя подякою, яке позбавить мене від почуття образи. Тобі буде слава, як зараз, так і в день вічності. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про мирне життя

Господь Ісус Христос, ангели проголосили, що ваше народження було доброю звісткою великої радості, яка принесе мир на землю. Ви єдине надійне джерело світу у світі, повному гніву і розчарування. Я не знаю, що буде в майбутньому, моє життя наповнена злетами та падіннями, яких я не розумію. Допоможи мені не грішити в гніві. Можу я вірити в ваш світ, який ніколи не підведе. Нехай ваше слово освіжить мій дух, оновить мою душу і дасть мені сили жити, як ви. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

 ""

Молитва, для подолання образи

Небесний Батько, ваш запас мудрості, миру і сили ніколи не вичерпається. Будь ласка, допоможіть мені, коли я борюся з образою у своєму житті. Кожна частина мого життя – це подарунок, який демонструє вашу доброту і милосердя. Без тебе я нічого не можу зробити. Наповни моє серце подякою, щоб воно переповнилося хвалою Тобі. Допоможіть мені випробувати задоволення від життя, яку ви мені надали, а не образу на інших людей. Нехай ти утвердиш моє серце в чистоті та святості перед тобою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про перемогу над гнівом

Вірний Бог, ти створив мене і любиш мене. Ви сказали, що я не повинен дозволяти сонця сідати в моєму гніві. Коли я підходжу до кінця цього дня, я прошу вас замінити мій гнів спокійним розумом. Визволь мене від розчарування і наповни мене вірою в тебе. Допоможіть мені донести до вас все в моєму житті. Коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені та навчи мене, Господь, тим шляхом, яким я повинен йти. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.