6 переваг молитви, які ви можете випробувати сьогодні

Ні про що не турбуйтеся, але у всьому в молитві та благанні з подякою свої прохання Богу.

Оскільки так легко впасти у зневіру і відмовитися від молитви, варто подумати про деяких дивних переваги молитви, які роблять гідну молитовне життя.

Отже, в цьому пості ми розглянемо шість переваг молитви, які, я сподіваюся, надихнуть вас на побудову наполегливій молитовного життя.

Молитва знімає тривогу

Ісус закликав слабких і втомлених прийти до нього відпочити. Коли пророк Єремія відчув себе пригніченим, він звернувся до Господа за оновленням. Через молитву пророк сумував, і знаходив сили продовжувати своє служіння. Точно так же молитва – це шлях, за допомогою якого ми можемо поділитися своїм серцем з Богом і повністю обробити всі, що обтяжує наш дух.

«Ні про що не турбуйтеся, але у всьому в молитві та благанні з подякою свої прохання Богу. І мир Божий, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти ваші серця і ваші уми у Христі Ісусі ». Фил.4: 6-7

Молитва розв’язує проблеми

Є проблема? Не знаєте відповіді або рішення? Моліться про це. Тому молитва – це вищий шлях до реального розв’язання проблем. Бог розуміє кожну ситуацію і може дати реальні відповіді, конкретні відповіді. Не потрібно йти по життю в чомусь заплутаному.

«Якщо кому з вас не вистачає мудрости, нехай попросить Бога, Який усім щедро дає без докору, і буде дана йому». Якова 1: 5

Молитва вселяє в вас впевненість

Багато хто з нас думають, що могли б краще справлятися з життєвими проблемами, якби у нас була тільки впевненість в собі. Хоча впевненість в собі допомагає, вона обмежується тільки тим, що ми можемо зробити самі. Коли ви робите молитву своєю звичкою, присутність Бога в вас стає все сильніше і сильніше, як і ваша впевненість. Оскільки молитва допомагає вам поглянути на ситуацію очима віри, вона надає вам сміливість.

«Я можу зробити все через Того, Хто дає мені силу». Фил.4: 13

Молитва приносить душевний спокій

 ""

Бог хоче, щоб ми мали душевний спокій через Нього і знали, що все буде добре, якщо ми будемо покладатися на Нього. Ми знаходимо цей світ, коли зосереджуємося на Його здатності та готовності позбавити нас від зла, замість того, щоб зосередитися на проблемі.

«Ви зберігаєте в повному спокої того, чий розум зосереджений на вас, тому що він довіряє вам». Ісая 26: 3.

Молитва допомагає зрозуміти волю Бога

У Бога є план для кожного з нас. Багато людей живуть по життю, навіть не замислюючись про це, але це не змінює того факту, що Бог помістив вас сюди з певною метою. Ви потрапили сюди не випадково, ти тут, тому що Бог помістив тебе сюди. І Він помістив вас сюди з якоїсь причини – щоб ви могли дізнатися Його особисто, а потім жити так, як Він хоче, щоб ви жили. Молитва чітко фокусує серце і волю Бога.

«Навчи мене Твою волю, бо Ти мій Бог! Дозволь своєму доброму Духові вести мене по рівній місцевості! »Псалом 143: 10

Молитва веде нас до прощення

Визнання не тільки корисно для душі, але і необхідно отримати прощення провин від Бога. Коли ми сповідуємо наші гріхи Богу через молитву, Він прощає нам наші гріхи, і наші відносини з Ним відновлюються. Коли ми звертаємо своє серце до Бога в молитві, ми можемо не тільки покаятися та отримати прощення, але і запропонувати прощення іншим натомість.

«Якщо ми сповідуємо наші гріхи, він вірний і справедливий, щоб пробачити нам наші гріхи та очистити нас від усякої неправди». 1 Івана 1: 9

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.