Молитва про надприродний захист душі та тіла, в важкий період часу

Світ змінюється так швидко. Кожен день засоби масової інформації розповідають історії про хвороби, що вразили світ, тих, хто нехтує законом, винаходить зло і знищує людей та майно. І через те, що відбувається, страх іноді піднімається в моєму серці - для мене, для тих, кого я люблю, і для людей всюди. Проте я знаю Господь, що Ти контролюєш все.

Молитва про надприродний захист у важкий період часу.

Господи Ісусе,

Світ змінюється так швидко. Кожен день засоби масової інформації розповідають історії про хвороби які вразили світ, тих, хто нехтує законом, винаходить зло і знищує людей та майно. І з за того, що відбувається, страх іноді піднімається в моєму серці для мене, для тих, кого я люблю, і для людей всюди. Проте я знаю Господь, що Ти контролюєш все.

Я прошу Тебе сьогодні про Твій надприродний захист Господь, як особисто для мене, так і для всього світу. Будь ласка, розмісти ангелів навколо мого будинку і сім’ї, щоб захистити їх від небезпеки. Виведіть нас від спокуси і допоможи нам уникнути присутності сумнівних дій або шкідливих впливів. Коли ми слабкі, допоможи нам поглянути на Тебе і міцно триматися за істину, що Ти любиш нас і хочеш для нас всього найкращого. В ім’я Ісуса, Амінь

Молитва для захисту душі та тіла

Я звертаюсь до Тебе, Господь, всякий раз, коли мені страшно. Я знаю, що Твоя рука захистить мене і приведе мене під Твій захист, Всемогутній Бог, де я можу відпочити і бути в безпеці. Я знаю, що з усіма нами може трапитися щось погане, але Ти завжди поруч, щоб захистити нас. І Ти пообіцяй мені, що ніхто не зможе нашкодити моєї душі самої внутрішньої частини мене, якої Ти призначалися для вічності. Оскільки я належу Тобі, Ти даси мені безпечний прохід аж до мого вічного будинку.

Але поки я все ще живу в своєму тимчасовому будинку на землі, я молюся, щоб Ти не тільки охороняв моє серце, а й мій розум від дурних думок і дій. Розкрій брехню, яка намагається спотворити правду. Дай мені проникливість, Господь і мудрість для хороших часів, важких часів і всіх проміжних часів. Дозволь мені ніколи не виходити з дому без твоєї захисту і без духовної броні, яку Ти мені дав.

Я довіряю і покладаюся сьогодні на тебе, Господь. Як і командувач великою армією, Ти все контролюєш і зробиш все можливе, щоб забезпечити безпеку тих, хто знаходиться під Твоїм крилом захисту. Я вірю, що Ти хочеш добра, а не шкоди для мого життя. І я прошу Тебе замінити страх на впевненість в тому, що Ти завжди тут зі мною, захищаючи мене від небезпеки. Інші можуть спробувати нашкодити моєму тілу, Господь. Але вони ніколи не зможуть знищити мою душу. Я в безпеки з Тобою, Ісус. В ім’я Ісуса, Амінь

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-8 міфів та фактів про коронавірус, які повинен знати кожен чоловік

Нагадаємо, Крихітний покинутий щеня і кошеня – кращі друзі

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.