Молитви подяки і від втрати пам’яті

Боже, захистіть мене і збережіть мене під час усіх можливих змін.

Молитва подяки

Дякую Тобі, Святий і Могутній, за численні дари твоєї любові, навіть за болісний дар страху, який нагадує мені, що тільки ти є Бог. Я довіряю себе таємниці твоєї любові. Одягни мене в броню свого світла і бережи мене; через Ісуса Христа. Амінь.

Посеред хвороби

Боже, я зупиняюся, щоб подякувати Тебе: за славу творіння, в багатьох формах виявляє твою незрівнянну красу; за життя, смерть і воскресіння нашого Спасителя Ісуса, за твій дар мого життя і присутність Святого Духа; для близьких, які піклуються про мене і для спілкування з Церквою. Дякую Тобі, благословенна Трійця, святий Бог, за дари, які підтримують мене у важку хвилину. Амінь.

Молитва від втрати пам’яті

Святий Боже, Ти знав мене ще з утроби моєї матері та був зі мною упродовж всього мого життя. Захистіть мене і збережіть мене під час усіх можливих змін. Оскільки я зображений як належить Христу, допоможи мені повірити в те, що щось, ким я є, ніколи не буде втрачено для вас. Амінь.

В ув’язненні

Мій Творець, ти розгорнув небеса і розкинув небо, як намет: благослови мене тісноту цієї кімнати, довгі дні, нічні заворушення, нерухомість тіла і занепокоєння душі, щоб це місце вигнання могло стати моя свята земля, і Ісус мій рятівник. Амінь.

Для безтурботності

Милосердний Ісус, Ти мій провідник, радість мого серця, автор моєї надії та об’єкт моєї любові. Я приходжу шукати відпочинку і спокою. Покажи мені свою милість, визволь мої страхи та тривоги та дай мені спокійний розум і терпляче серце, щоб, впевненість у твоїй присутності, я міг навчитися перебувати в тобі, який є мій Господь і мій Бог. Амінь.

Ісусе, дозволь твоєму могутньому спокою підняти мене над моїми страхами та розчаруваннями. Дай мені своїм глибоким терпінням спокій і душевний спокій в собі. Зроби мене в цьому і в усьому все більше і більше схожим на тебе. Амінь.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.