Молитви про дарування віри у важких обставинах: блаженні ті, хто навчився вихваляти Бога

Дорогий Господь, зараз дійсно важкі часи та життя дійсно мене засмутила. Я не знаю що робити. Я прошу, щоб Ти був милостивий до мене Свою мудрість.

Молитва про віру і волю Божу, яка буде виконана

Дорогий Господь, зараз дійсно важкі часи та життя дійсно мене засмутило. Я не знаю що робити. Я прошу, щоб Ти був милостивий до мене Своєю мудрістю. Я не хочу більше покладатися на свої власні знання, тому що це підводило мене стільки раз. Мені потрібно почути Твій голос. Дай мені проникливість почути Твій голос на самоті. Говори зі мною так, як Ти знаєш, я почую тебе найкраще. Я також молюся за Твою Волю, Господь. Я молюся Тобі та славлю, тому що я знаю, що я саме там, де Ти хочеш мене бачити. Я знаю, що це навчить мене чому і допоможе мені поступати правильно у важких обставинах. Незважаючи ні на що, я Тобі довіряю і прошу показати, що краще в цій ситуації.

В ім’я Ісуса я молюся. Амінь.

Молитва про поклоніння Богові

Батько,

Я хочу поклонятися тільки Тобі. Занур мене глибше в моє молитовне життя і в близькість з Тобою. Допоможи мені увійти у Твій світ і святість. Я хочу дізнатись тебе краще.Блаженні ті, хто навчився вихваляти Тебе і ходять у світлі Твоєї присутності, Господи” (Псалом 89: 15). Подаруй мені радість у Твоїй присутності та допоможи мені принести радість в життя інших.Ти відкриваєш мені шлях життя, ти наповниш мене радістю у твоїй присутності, вічними задоволеннями в правій руці твоїй” (Псалом 16: 11). Я хочу жити у Твоєму домі та дивитися на Твою красу. Я хочу шукати Твоє обличчя.Одна річ, про яку я прошу Господа, це те, що я шукаю: щоб я міг перебувати в домі всі дні свого життя, щоб дивитися на красу Господа і шукати Його в храмі Його голос, коли я закликаю, Господи” ( Псалом 27: 4, 7).

Молитва за віру, щоб побачити присутність Бога

Батько, я молю, щоб Ти відвідав нас і зробив значущим Твою присутність в моєму житті. Дай мені віру в те, що Ти можеш змінити моє життя через молитву, любов і співчуття. Нехай Твоє Царство прийде на землю, як на небі. Допоможи мені розвивати Твою присутність в моєму житті. Я вибираю єдність з Тобою. Допоможи мені боротися в молитві з іншими. Прибери мої неправильні дії, які утримують мене від Твого присутності [Покайтеся в будь-яких неправильних моментах у вашому житті]. Я каюсь в будь-який моєї гордості або особистих ідолів, які відвели мене від того, що ти на першому місці і я повністю належу тобі (назвіть їх одне за іншим наприклад, матеріальні блага, їжа, спорт, робота і т. д.). Запали вогонь в моєму серці та нехай він горить для Тебе. Амінь.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?