Молитви про викорінення гніву і очищенні

Господи, дякую Тобі за те, що тобою було створено все, що на небі, і що на землі, видиме й невидиме.

Молитва за мир

Батько, Ти Бог усього світу і любові. Допоможіть мені відвернутися від гніву й роздратування і прагнути до миру і гармонії.

Біблія говорить, що слова сильні, і я молюся, щоб я говорив слова світу замість гніву. Можу я використовувати свої слова для створення, а не для руйнування.

Коли я перебуваю під тиском, допоможи мені залишатися жалісливим і ніжним. Захисти мене від гріха, коли я злюся. Господи, благослови мене і бережи мене, нехай твоє обличчя сяє на мені. Повернись до мене обличчям і дай мені спокій. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про гнів

Господи, дякую Тобі за те, що тобою було створено все, що на небі, і що на землі, видиме й невидиме.

Ви відчули праведний гнів на несправедливість і гноблення. Дуже часто мій гнів егоїстично заснований на незадоволеності своїми обставинами. Будь ласка, очистить моє серце від гріховного зосередження на собі.

Я молюся, щоб мій гнів ущух, і я міг жити життям поклоніння тобі. Нехай слова моїх уст і роздуми мого серця будуть прийнятні у твоїх очах Господь. Амінь.

Молитва досконалого світу

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Сьогодні я підходжу до вас, відчуваючи гнів і обурення, і прошу вас благословити мене досконалим світом.

Видаліть з мого життя роздратування і ворожнечу і замініть їх твердим довірою до вас. Наповни моє серце співчуттям замість конфлікту, смиренням замість ненависті та вірою замість люті. Піднесися над небесами, Боже.

Хай буде слава Твоя над всією землею. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Благословенна безмірна молитва

Творець Бог, спасибі тобі за те, що мені нікуди йти, окрім твоєї присутності. Оскільки я почав ображатися на інших людей, будь ласка, нагадайте мені, що у вашій присутності у мене є все, що мені потрібно.

Замість слів гіркоти, я молюся, щоб ви наповнили мої уста хвалою вам за ваші безмірні благословення. Нехай твоя любов буде пристрастю в моєму серці, твоя радість – моєю силою в важкі часи, а твоя присутність – спокоєм, який переповнює мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.