Не турбуйтеся ні про що -молитесь і з подякою зверніться зі своїми проханнями до Богу

Батько, мені потрібно почути тебе. Сьогодні я беру на себе зобов'язання почати щодня в тиші слухати Тебе.

Зосередься на голосі Бога

Батько, мені потрібно почути тебе. Сьогодні я беру на себе зобов’язання почати щодня в тиші слухати Тебе. Я буду слухати Твій голос вище всіх інших голосів в моєму житті. Господи, навчи мене, як зосередити своє життя на Тобы і допоможи мені слухатися те, що я чую, як Ти кажеш. В ім’я Ісуса, А минь.

Покладіться на Бога сьогодні

Господь, ми просимо сьогодні більше Твого Святого Духа в нашому житті. Господи, нам може бути легко поринути в страхи, які оточують нас в житті, але ми знаємо, Твої очі дійсно всевидючі. Ти дбаєш і бачиш нас.

Навчи нас сьогодні, щоб стати більш впевненими в Тобі. Наведи нас до кращого розуміння того, як Ти дієш, щоб ми могли глибше зрозуміти, що все, що ми бачимо природними очима, це не все те, що є. Сьогодні ми просимо очі бачити Твою руку в усіх справах і наші серця відкриті для Тебе. Амінь.

«Не турбуйтеся ні про що, але у всьому, за допомогою молитви і петиції, з подякою уявіть свої прохання Богу. І мир Божий, який перевершує всі розуміння, буде охороняти ваші серця і розум у Христі Ісусі ». Филип’ян 4: 6 – 7.

Молитва, щоб йти з Богом

Дорогий Господь, я люблю Тебе. Все, що я висловив вище, це бажання мого серця. Зізнаюся, що іноді мої дії і реакції зраджують мою любов до Тебе. Будь ласка, прости мене. Дякую за Твою милість, яка здатна визнати цей новий день як новий шанс зблизитися з Тобою. В Ім’я Ісуса, Аминь.

Молитва про Боже повчання

Дорогий Господь, допоможи мені, коли я проводжу час з Тобою. Буди мене в тілі і дусі кожен день бажанням зустрітися з Тобою і почути, як Ти вимовляєш слова підтвердження, впевненості і мудрості в моєму серці, коли я готуюся почати свій день. В Ім’я Ісуса, амінь.

«Якщо комусь з вас не вистачає мудрості, він повинен запитати Бога, який щедро дає всім, не знайшовши вини і це буде йому дано».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.