Молитва про вашому щоденному спокої і, щоб почати свій день

Так само впевнено, як сонце встає щоранку, ми можемо знати, що Божа милість і благодать завжди оточують, Він завжди поруч.

З того моменту, як ми прокидаємося вранці, безліч речей може заповнити наш розум, викликати наше ім’я і вимагати нашої уваги.

Але одне можна сказати напевно: час, проведений спочатку з Богом, зосередивши наші серця та уми на найважливішому в цьому житті, ніколи не буде витрачено даремно. І це завжди варто більше, ніж ми можемо повністю побачити.

Нас чекають багаті скарби сили, мудрості та світу, що наповнюють наші серця і життя. Однак у багатьох випадках реальність така, що наш день починається, а ми все ще обтяжені тими ж проблемами та турботами, що і вчора.

Дух важкий, думки кружляють ще до того, як наші ноги торкаються землі. У цьому житті так багато всього, про що ми можемо турбуватися, навіть коли ми знаємо істину Бога і віримо, що Він все контролює. Це все ще може бути щоденною битвою в наших серцях, в наших умах.

Сьогодні дар прямо з Його руки. І Він обіцяє принести добро в усі, через що ми подорожуємо. Він – та сама причина, по якій ми можемо жити з радістю прямо в битвах і мати мир, незрозумілий для всього світу.

Так само впевнено, як сонце встає щоранку, ми можемо знати, що Божа милість і благодать завжди оточують, Він завжди поруч. Я відпочиваю там сьогодні вранці, в цей новий день, сподіваюся, ви теж.

Молитва про ваш спокійний час, щоб допомогти зосередити свої думки на Бога:

Боже, дякую за ще один день і спасибі за вашу присутність зі мною. Я знаю, що у вас є велика мета в цей день, і я так вдячний за хороші плани. Я хвалю вас за ваше співчуття і любов.

Я дякую вам за те, що ваші милості нові щоранку і ваша вірність більше, ніж я міг собі уявити. Я молюся, щоб ти дав мені серце шукати тебе понад усе.

 ""

Прямо зараз, не могли б ви прояснити очі мого серця, щоб я міг побачити вас і зрозуміти ваше Слово. Допоможи мені помітити, як ти сильно дієш на мене, допоможи мені почути твій голос над усією іншою балаканиною цього світу.

Дай мені мудрість з твоїх істин, наповни мене бажанням віддано слідувати за тобою більше, ніж що-небудь інше. Спасибі, що ви набагато більше, ніж те, з чим я можу зіткнутися в цей день.

Спасибі вам за те, що ваша присутність супроводжує мене, і що ваша радість ніколи не залежить від обставин, але це моя справжня і вічна сила. Я прошу вашого світу, щоб вести мене, і вашої милості та доброти, щоб покрити моє життя в цей день.

Дозвольте вашому Духу і силі дихати в мені та через мене знову, свіжими та новими.

І хоча я прокинувся з тими ж проблемами, що і вчора, я знаю, що в моєму виборі є велика сила. Отже, сьогодні, дорогий Бог, я знову віддаю перевагу слухати твій голос. Вибачте, що я недостатньо вам довіряю. Вибачте мені за те, що я намагався розібратися в усьому самостійно.

Допоможіть мені по-справжньому відпустити те, що ви просили мене передати вам, і повірити в те, що ви працюєте так, як я не можу повністю зрозуміти. Допоможіть мені в моєму невірстві. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.