Четвергова молитва, яка принесе в дім достаток і самого смачного хліба залишок

ЧЕтвер - особливий день, коли вся сім'я в зборі, потопає в домашніх клопотах, разом збирається за круглим або квадратним сімейним столом. Вважається, якщо вимовити в цей день четвергову молитву, всією сім'єю одночасно, ви наділіть її особливою силою.

Молитва для всієї родини, яку потрібно читати щочетверга:

Бог великий і єдиний, принеси в нашу сім’ю достаток і хліба найсмачнішого залишок. Ми просимо для наших близький всього найкращого, нехай на нашій рідній стороні народить пшениця, нехай яблуня цвіте, пахне, а наше здоров’я не згасає.

Нехай солов’ї співають, як моя душа. А діти в будинку будуть здорові і щебечуть, як маленькі пташенята. Господи, поведи мене від гріха великого і маленького. Моїх рідних від поганих думок, а мою землю від спекотного літа.

Будьте здорові всі люди, які вміють бути щасливими, а також ті, хто вміє робити щасливими інших людей. Я хочу бути щасливою людиною, щоб моя посмішка зігрівала всіх оточуючих.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як схуднути на 6 кг за 4 тижні без спорту: ТОП-7 простих секретів

Амінь.

Нагадаємо, також є молитва, яку потрібно читати кожну п’ятницю: на благополуччя всієї родини .

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.