Молитви, щоб замінити страх вірою і за розраду в житті

Батько, сьогодні я вирішую зустрічати свої страхи молитвою і хвалою.

Бути миротворцем

Дорогий Господь, дякую Тобі за те, що зробив можливим світ в будь-яких обставинах. Спасибі за те, що любите нас так сильно, що послали Свого Сина, щоб зробити світ реальністю по цей бік небес. Дозвольте мені бути миротворцем в моєму домі та поза його стінами. В ім’я Ісуса, амінь.

Моліться, щоб обміняти страх на віру

 ""

Батько, сьогодні я вирішую зустрічати свої страхи молитвою і хвалою. Я передаю Тобі свої сумніви та вибираю ходити вірою, а не видінням. Наповни моє серце і життя Твоїм миром і допоможи мені пережити ці непевні часи з Твоєю силою і міццю.
І ті речі, з якими я нічого не можу вдіяти, Господь, Твої. Спасибі за мир в моєму житті. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва розради

Господи, молюся за тих, хто читає цю статтю. Батько, спасибі, що дав мені слова з Твого Слова. Спасибі, що зробили нас людьми, яким потрібні інші люди. Я молюся прямо зараз, щоб ви обійняли тих, хто страждає. Дайте їм знати напевно, що ви Бог всього розради. І дозвольте їм відчути вашу присутність як ніколи раніше. Так що одного разу вони можуть передати це іншим. Я молюся про це в дорогоцінний і святе ім’я Твого Сина. В ім’я Ісуса, амінь.
Моліться більше, – заспокойте свій розум і зніміть занепокоєння і стрес за допомогою цих молитовних слів.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.