Грунтовна ранкова молитва, яка допомагає пережити труднощі дня

Господи, навчи мене на шлях істинний сьогодні.

Вранці, о Господи, я направлю свою пісню і мою молитву до Тебе і подивлюся вгору. (Псалом 5: 3)

Доброго ранку, Господи!

Це день, який ви створили, я буду радіти. З вдячністю дякую вам за те, що зберегли мені життя ще на один день. З вдячністю я дякую вам за ваш найбільший дар любові до мене у вигляді вашого сина і за те, що він пожертвував своїм життям заради мене. Через це приголомшливого дару, який я часто не можу зрозуміти, я смиренно підкоряюся вам. Я знаю, Господь, що я проста людина і не можу наставити тебе, але ти, Господь, можеш наставити мене. Так навчи мене твоїх шляхах, щоб я міг покластися на твою вірність. Навчи нас вважати наші дні та мудро розпоряджатися своїм часом.
Я не знаю, що чекає цей день, але я знаю, що тримаєте день ви.
Це ви заклали основи Землі та тому розумієте кожну її частину. Я знаю, що ви тримаєте сонце в небі, зірки на своїх місцях і створили цю Землю, щоб я міг жити та насолоджуватися нею.
Протягом усього дня, дозвольте мені гостро усвідомлювати ваша присутність в усьому, що я роблю – коли я добираюся до роботи, відвозять дітей в школу, веду господарство і розмовляю з моїми сусідами.
Нехай моє життя буде живим прикладом, і нехай інші побачать в мені Христа. Багато хто страждає в цьому світі – нехай я буду бальзамом для когось сьогодні, Господь, так, як я навіть не можу собі уявити.
Нехай мої слова будуть приправлені сіллю і послужать благодаттю всім тим, хто чує. Нехай мої дії будуть узгоджені з Твоїм Словом.
Я молюся про мудрість миролюбної, ніжною і доступною, з великим милосердям і справедливістю.
Ви сказали, що мені доступний безмежний запас мудрості, якщо я просто попрошу, тому я молюся про мудрість, щоб знати, як поводитися з багатьма людьми та ситуаціями, які зустрінуться на моєму шляху.

Я молюся про захист протягом цього дня, захисти і йди попереду мене, зліва і праворуч від мене і позаду мене. Замов мої кроки, щоб в цей день я йшов гідно твого покликання. Можу я бути уважним до ваших спонукань – будь то легкий ривок або тверде переконання.
Я молюся про примирення в сім’ях, в народах і вам. Я молюся, щоб всі дізналися тебе і примирилися з Тобою.
Господи, ти знаєш мої недоліки – прости мене за те, що я був недобрим з моїми словами та моїми думками, вибачте мені за те, що я служив собі, прости мене за старі рани, замість того, щоб передати їх тобі. Прости мене, Господи.
Коли я приголомшений, збитий з пантелику, невпевнений і неспокійний, допоможіть мені бігти до Твого Слова.
Нехай ваше Слово оживе для мене, щоб воно було живим провідником в будь-якій ситуації. Допоможи мені, Господь, згадати обітниці Твого Слова і згадати правильний уривок із ситуації.
Я визнаю Господа, що мені потрібно проводити більше часу з тобою, читаючи та молячись, щоб я був готовий до всього, що принесе день. Господь, я знаю, що Твоє Слово дійсно є світлом для моїх ніг і світлом для мого шляху.
Позбавтеся від страху і занепокоєння.
Як вірянин, ви дали нам духа страху, а сили любові та здорового розуму.

 ""Отже, коли ми налякані, чи можемо ми пам’ятати про вашу духовну любов до нас і використовувати цю любов як стимул любити інших і по-іншому дивитися на ситуацію; дозвольте нам скористатися силою, яку ви нам дали – адже ми ніколи не самотні, бо ви не залишили нас без розради.
Нехай ваша мудрість буде опорою для нашого здорового глузду. Пам’ятаймо, що нам не потрібно турбуватися, і коли ми відчуваємо спокусу тривожитися або турбуватися, давайте вербалізує свої проблеми вам, а потім залишимо їх там, як ви нас проінструктували.
Наше занепокоєння не приносить нам користі та обмежує нас, і ви робите з ним більше, ніж ми коли-небудь могли б.
Так що допоможіть нам перемикнути на вас всі наші тривожні думки та нервові ситуації; дійсно робити це і вірити в те, що ви працюєте.
Що ви все працюєте разом для нашого блага, тому що любите нас; що ви працюєте способами, які ми не можемо зрозуміти, тому що ваші методи замінюють наші. І що в цій роботі ви постійно перетворюєте нас в шедеври, які підходять для вашого використання. Ви збільшуєте нашу віру і нашу здатність любити.
Як дитя Господа, я знаю, що я ваш шедевр, хоча я так далекий від нього. Допоможіть мені пам’ятати про те, що я ціную в вас, коли я стикаюся з важкими ситуаціями.
Коли я відчуваю себе пригніченим, допоможи мені згадати, що я жахливо і чудово зроблена по твоєму образу – твоєї копії та що ти любиш мене так сильно, що вважав мене гідним смерті.
Я не знаю занадто багато людей, які готові померти за мене, але ти помер і воскрес, і я безмежно вдячний і смиренний.
За невидиме, Господи, дякую.
Ви незбагненні, ви рясні, ви моя, а я ваша.
Я уявляю все вам сьогодні, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.