Молитви про мудрість за часів сумнівів і тривог

Всемогутній Батько, Ти вірно даєш мудрість і розуміння кожного разу, коли мені потрібна допомога і керівництво.

Провідна молитва

Мій Небесний Отець, Ти все бачиш і знаєш все, що є. Ваше розуміння безмірно, і ваші знання досконалі. Навчи мене, Господи, я можу ходити у Твоїй мудрості. Надсилайте мої кроки так, щоб я не опинився на неправильному шляху, і направляйте свої думки так, щоб я не робив неправильний вибір. Амінь.

Напрямна молитва

Люблячий Батько, Ти – постачальник усього небесного розуміння і Єдиний здатний провідник по шляхах, що ведуть до радості та самореалізації.

Дай мені проникливість, щоб перевірити та виправити моє власне розуміння і відкинути всі непотрібні думки, які збивають мене з колії.

Зроби моє серце більш чутливим до Твоєї керівної руці, щоб я міг відчувати, розуміти та цінувати Твою роботу в моєму житті.

Допоможи мені повністю підкоритися Твоєму керівництву, щоб мої шляхи завжди були прямими. Амінь.

Молитва про мудрість за часів сумнівів і тривог

Всемогутній Батько, Ти вірно даєш мудрість і розуміння кожного разу, коли мені потрібна допомога і керівництво.

Допоможи мені згадати незліченну кількість разів, коли Ти вилив на мене благословення. Утіш мене думками про свою вірною і люблячою турботи, щоб я міг позбавити свій розум і серце від сумнівів і тривог. Допоможіть мені знайти мудрість у Твоїх вірних обіцянках.

Дозвольте їм підбадьорити мене, коли я буду шукати та слідувати Твоєму напрямку і повністю зосередитися на життя, яку Ти бажаєш для мене мати. Амінь.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.