Молитви про терпіння і про мій вибір та із знанням на шлях

Господи, коли я відчуваю себе обтяженим, в Тобі я знаходжу полегшення.

Прославлення Бога молитвою про мій вибір

Славний, Ти гідний всілякої похвали. І Ти бажаєш, щоб я почитав Тебе не тільки в важливих сферах мого життя, але навіть в, здавалося б, тривіальних аспектах.

Я знаю, що успіх в житті завжди буде полягати в Тобі, тому допоможи мені пам’ятати про це і постійно ставити Тебе в пріоритет в моєму житті.

Дай мені мудрість робити обережний вибір, маючи на увазі Тебе, і робити кроки та слідувати вказівкам, які шанують і прославляють Тебе. Амінь.

Перебування в Ньому – молитва

Господь Бог, Ти завжди дбав про мене. Ви викладаєте краще для мого життя. Ти тут, щоб підштовхнути мене, коли я чиню правильно, і ти поруч, коли я збиваюся зі шляху, допомагаючи мені повернутися на правильний шлях.

Навчи мене, Господь, завжди бути уважним до Твоїм люблячим виправлень. Допоможіть мені зрозуміти та пригадати мою потребу бути поруч з Вами.

Допоможи мені знайти Тебе у Твоїй Святому Слові, щоб я міг знайти більше мудрості в житті, в рішеннях, які я приймаю, і на шляху, який я вибираю. Амінь.

Молитва терпіння

Господь Небес, в Тобі я знаходжу істинний спокій, коли я втомився. Коли я відчуваю себе обтяженим, в Тобі я знаходжу полегшення. Я шукаю Твою мудрість. Я чекаю на Ваш напрямки.

Навчіть мене зберігати спокій і терпіння, особливо коли все йде не так, як очікувалося або планувалося. За часів невдач і невдач допоможіть мені триматися за Твої обіцянки керівництва і благословень. Проте моє серце і допоможи мені зберегти довіру. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.