Молитви проти коливань в ухваленні рішень і керівництві Господа

Милостивий Бог, Ти джерело всіх благочестивих рад і завжди посилаєш нас до того, що краще для нас.

Молитва про вміння слухати

Милостивий Бог, Ти джерело всіх благочестивих рад і завжди посилаєш нас до того, що краще для нас. Розвивайте в мені чутливість до Твого голосу. Навчи мене мовчати та тихо слухати.

Не дозволяйте шуму поганих впливів і нечестивих рад збивати мене з пантелику і відволікати від того, щоб слухати правильні речі. Допоможіть мені зосередити увагу на корисних словах і радах.

Допоможіть мені не піддаватися непродуктивним зауваженням. Налаштуйте моє вухо на слова, які направляють мене до плідного життя. Амінь.

Молитва проти коливань в ухваленні рішень

Люблячий Спаситель, Ти дав нам мудрість розпізнати Твої шляхи та зрозуміти Твоє Слово. Але іноді ми можемо несвідомо чинити опір Тобі та Твоїй роботі в нашому житті.

Дай мені, Господь, силу і мужність, щоб протистояти моїм коливань і знати, коли я нехтував Тобою або ігнорував Твоє керівництво.

Приведи мене до правильного раді та допоможи мені йти правильним шляхом. Я визнаю, що Ваші плани не просто краще, а й найкраще для мене. Амінь.

Молитва про сприйнятливості

Отець Небесний, я знаю, що Ти дуже любиш мене. Ви сумлінно і дбайливо протягуєте руку, навіть коли я постійно йду в невірному напрямку.

Допоможіть мені бути чуйним до Твого керівництву. Дозвольте мені відразу зрозуміти, коли я збився зі шляху. Будь ласка, не дозволяйте зніяковіло, страхам і сумнівам переслідувати мене і робити запеклими моє серце, щоб перестати шукати Твій план і напрямок для мого життя.

Ви все розібралися. Мені просто потрібно триматися правильного курсу. Дай мені мудрість і далі робити правильний вибір і дотримуватися правильних цінностей. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.