Ця молитва допоможе зцілитися

Бог говорить нам, що через молитву Він може говорити з нами і використовувати нас, щоб творити чудеса для Своєї слави. Коли ви використовуєте цю молитву для зцілення, ви приходите до Бога повністю відданим і очікуєте, що Його Святий Дух буде діяти через вас.

Бог говорить нам, що через молитву Він може говорити з нами і використовувати нас, щоб творити чудеса для Своєї слави. Коли ви використовуєте цю молитву для зцілення, ви приходите до Бога повністю відданим і очікуєте, що Його Святий Дух буде діяти через вас. Я молюся, щоб ви знайшли чудесне зцілення, коли будете шукати Божий план для вашого життя – Його план, щоб досягти успіху в вас і дати вам надію і майбутнє!

Нехай ви отримаєте силу і втіху від Бога, щоб ви молилися про зцілення для себе і своїх близьких.

Молитва про зцілення

Боже, Ти мене так добре знаєш. Ти створив мене. Ти знаєш кількість волосся на моїй голові і ти навіть знаєш думки, які задумалися в моєму серці ще до того, як я озвучив їх. Ти сказав, щоб ми приходили до Тебе і просили про кожну потреби життя. Ти Єгова – Рафа, Бог, який зцілює, і у Тебе є останнє слово в моїй долі, скільки років я буду жити і служити Тобі на землі.

Я йду до Тебе сьогодні як Твоя дитина, бажаючи почути від Тебе і попросити Твого божественного зцілення. Я так багато не розумію в житті. Але я знаю, що одним дотиком, одним словом Ти можеш зробити мене здоровим. Будь ласка, прости мене за мої гріхи, очисти мене від моєї неправедності і почни моє зцілення зсередини.

Я не завжди знаю, яка Твоя воля, Господь, особливо в такі часи, коли я відчайдушно шукаю Твоє обличчя. Я не пропоную Тобі ніяких обіцянок, ніяких угод для обміну на моє здоров’я. Я просто схиляю своє серце перед Тобою, щоб сказати Тобі бажання мого серця: щоб я хотів провести якомога більше років, люблячи Тебе тут, люблячи інших і бажаючи стати більш схожими на Тебе. Однак Ти вирішуєш домогтися того, що вирішувати Тобі – і добре зі мною. Якщо Ти використовуєш лікарів для лікування, дай їм мудрість, щоб знати, що робити. Незалежно від того, як Ти цього досягнеш, зцілення, яке Ти даєш, завжди чудово. І Ти заслуговуєш усіляких похвал.

Я абсолютно вірю, що ти маєш сила зцілити. Ти продемонстрував це на землі і сьогодні ти все ще чудесним чином зціляєш. Навіть коли моя віра слабка, Ти говориш, що цього достатньо і моя любов до Тебе сильна. І я знаю, Ти вже тримаєш моє серце і життя в Своїх руках. Тобі вирішувати. Якщо я зможу принести Тобі більше слави через зцілення, то про це я і прошу. Це те, що я бажаю.

Але якщо Твій відповідь негативна чи ні зараз, я знаю, що Ти достатня для мене. В кінцевому рахунку, я хочу, щоб Твоя воля була моєю волею. Я з нетерпінням чекаю, щоб провести з Тобою вічність. Але Господь, якщо Ти запланував ще більше для мене тут, на цій землі, я не тільки потребую і бажаю твого фізичного зцілення, Господь, але ретельного, глибокого очищення і зміцнення – щирого оновлення всього, що я є. Тому що все, що я є, Твоє. Використовуй це випробування, щоб зміцнити мене в вірі. І не дивлячись ні на що, я вирішив вшанувати Тебе і славлю Тебе.

В ім’я Ісуса, Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!