Втомився боротися з негараздами – ця молитва до Бога про дарування сили допоможе тобі

Ви коли-небудь мали потребу в надприродній силі зіткнувшись з непередбаченою ситуацією, але не знаєте, про що молитися? Бог чекає і хоче запропонувати нам силу під час потреби.

Ви коли-небудь мали потребу в надприродну силу, зіткнувшись з непередбаченою ситуацією, але не знаєте, про що молитися? Бог чекає і хоче запропонувати нам силу під час потреби. Не бійтеся молитися і просите Бога, щоб Його сила обрушилася на вас! Якщо ви слабкі, втомилися або не готові вистояти і не знаєте, про що просити, моліться разом з цими словами!

Молитва про силу, коли втомився боротися

Господи, я втомився Моя енергія провисає, а моя мотивація відстає. І я так потребую Тебе. Мені потрібна Твоя сила і Твоє свіже дотик, щоб повернутися на правильний шлях. Твоє Слово говорить, що радість Господа – моя сила. Якщо це правда, тоді мені потрібна Твоя радість, щоб замінити всі втомлені частини мого розуму, тіла і душі.

Тиск життя іноді заганяє мене в кут, позбавляє мене можливості рухатися вперед. Сотня голосів кличе мене по імені, і я відчуваю себе паралізованим, щоб відповісти, не знаючи, куди звернутися.

Господи, допоможи мені не здаватися, вірно продовжувати гонку і знайти сили в цьому Твоєму безпечному, таємному місці, під покровом Всемогутнього.

Мені потрібна Твоя сила, щоб сказати «ні», коли я відчуваю бажання вдатися до шкідливим речам або коли егоїзм чіпляється за мій одяг і не відпускає. Мені потрібна Твоя сила, щоб сказати «так», коли боягузтво і страх підштовхують мене до заперечення переконань мого серця. Мені потрібна Твоя сила, щоб закохатися в тих, хто поруч зі мною.

Коли мені не потрібна Твоя сила, Боже?

Ти моя скеля і я біжу до тебе сьогодні, вірячи, що ти піднімеш мої важкі руки, що ти будеш підживлювати мене для задач, які ти мені дав, і що Твоя радість повністю поглине слабкість моєму житті і я знову зроблюся сильним. Я не хочу залишатися заземленим, обмеженим і невдахою. Я втомився від слабких зусиль. Господи, я хочу піднятися на крилах як орел, а не просто літати. Я хочу парити.

Відроди мою силу, Господь. Наповни мене Своєю надприродною силою, щоб подолати кожне перешкоду на моєму шляху. Коли я дивлюся на Тебе, Господь, коли Ти йдеш поруч зі мною, працюючи через мене, я можу це зробити. Дякую Тобі, Господи!

В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.