Молитви за свою сім’ю, а також про любов, мир і процвітання

Господи, будь ласка, звільніть мене від стресу і дайте мені нову можливість, яка дозволить мені слідувати вашим правилам і бути щасливим.

Щоденна молитва за мир, любов і процвітання

Небесний Батько,
Будь ласка, благослови мене новою можливістю роботи.
Я так вдячний за те, що у мене є робота, але відчуваю, що моя нинішня – не моє покликання.
Будь ласка, звільніть мене від стресу і дайте мені нову можливість, яка дозволить мені слідувати вашим правилам і бути щасливою.
Принеси в моє життя мир і щастя. Відкрийте двері для сприятливої для мене можливості. Заблокуйте будь-який негатив. Благослови мій будинок, місце роботи та мою сім’ю світом і процвітанням.
Підведіть мене на краще працевлаштування. Я повністю довіряю тобі! Амінь.

Молитва про зцілення

Господи, я прийшов до вас сьогодні, щоб підняти його / її дух. Будь ласка, зцілите його / її розумово, духовно, емоційно і фізично.
Дайте йому / їй силу і мужність, щоб витримати випробування і негаразди.
Даруй йому Божественну Милість. Амінь.

Молитва за мою сім’ю

Будь ласка, помоліться за мене і мою сім’ю сьогодні. Я недавно втратив роботу, і тепер мені сумно і депресивно. Будь ласка, моліться за нас, щоб сталося диво. Амінь.

Молитва про міцне здоров’я і щасливого життя

Дорогий Отець, Син і Святий Дух,

Будь ласка, зціли мене, Господи, дай мені міцного здоров’я, довгого щасливого життя, процвітання і захисти мене від зла.
Амінь.

Молитва про любов, мир і процвітання

Господи, ми дякуємо вам за безліч благословень. Ми молимося, щоб ви благословили та наповнили нашу сім’ю любов’ю, миром і процвітанням.
Ми також молимося про радості, достатку і силі. Ми молимося про міцне здоров’я і продовження лікування. Ми молимося за наших близьких. Ми молимося про вашу доброту і милосердя. Ми молимося про ваше керівництво та захисту, амінь.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.