Молитви, щоб прибрати тривогу і про втіху

Господи, будь ласка, продовжуйте благословляти нашу сім'ю і наших близьких. Амінь.

Молитва про тривогу і полегшенні

Боже, будь ласка, продовжуйте благословляти мене сьогодні корисним досвідом. Я буду продовжувати допомагати іншим і хвалити вас.

Будь ласка, зніміть моє занепокоєння з приводу фінансів, щоб я міг комфортно забезпечити свою сім’ю. Обіцяю поширити ваше слово. Амінь.

Молитва про силу, здоров’я і процвітання

Господи, ми дякуємо вам за рясні благословення. Молимося про силу, здоров’я, роботі та процвітання.
Будь ласка, продовжуйте благословляти нашу сім’ю і наших близьких. Амінь.

Молитва про втіху і диво

Бог вище, я стою перед Тобою сьогодні як Твій покірний слуга, безсилий і слабкий у порівнянні з твоїм безмірним перевагам. У цьому світі та в наступному Ти контролюєш все, включаючи моє життя, і я добиваюся всього, поклоняючись Твоєму імені.

Господь Всемогутній, ми молимося про миттєвих чудеса, які перетворять наші сердечні бажання в реальність, щоб ми могли рухатися вперед разом з Вами на кожному кроці.
Ваші чудеса торкнуться всіх частин нашого життя, і свідоцтва будуть вихваляти ваше Небесне ім’я, Батько.

Я молюся, щоб Ти не допустив жартів з боку наших ворогів, а замість цього зробив нас живими чудесами, які будуть проповідувати Твої милості в усі дні нашого життя. Я дякую Тобі за твої відповіді та в Ім’я Ісуса молюся, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.