Молитва про угодах, обітниці і очищенні

Господи, я молю вас, щоб ви розірвали угоди від мене і моїх майбутніх поколінь від будь-яких угод, присягань, зобов'язань і контрактів, які моя сім'я і я уклали свідомо чи несвідомо з силами темряви.

Господь, Творець Неба і Землі, я дякую Тобі за те, що ти послав свого єдиного Сина померти на хресті за нас. Завдяки його жертві ми були звільнені з будь-якого полону.
Я молю вас, щоб ви розірвали угоди від мене і моїх майбутніх поколінь від будь-яких угод, присягання, зобов’язань і контрактів, які моя сім’я і я уклали свідомо чи несвідомо з силами темряви. Сьогодні я відмовляюся від цих угод в ім’я Ісуса. Я молюся, щоб ви звільнили мою сім’ю. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва очищення

Єгова Рафа, мій Цілитель, я хочу подякувати тобі за те, що ти помер на хресті за мене. Завдяки твоїй велику жертву я і моя сім’я були звільнені від проклять поколінь. Я руйную владу ворога над своїм життям. Я заявляю і постановляю, що кожне прокляття, яке ворог і його агенти намагаються посилити в моєму житті, є недійсними. Я паралізую всі справи ворога над своїм життям. Я відкидаю всі прокльони по моїй сімейній лінії та вибираю ходити в благословення Авраама. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва влади

Повелитель Небесних воїнств, Біблія говорить, що я постановлено справу, і воно буде встановлено. Я скасовую будь прокляття, які були виголошені над нами навмисно або ненавмисно в ім’я Ісуса. Я скасовую вплив цих негативних слів на мою сім’ю і майбутні покоління в ім’я Ісуса.
Я заявляю і постановляю, що прокляття поколінь, такі як хвороби, бідність, невдачі в шлюбі, лють, алкоголізм і брехня, є недійсними. Вони ніколи не виявляться, тому що ми від них вільні. Я наказую дияволу і його демонам залишити мою сім’ю в спокої. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.