Молитва про зняття прокляття передчасної смерті і про руйнування прокляття відкидання

Господи, зламайте влада диявола над моїм життям в ім'я могутнього Ісуса.

Молитва про зняття прокляття передчасної смерті

Батько, я хочу подякувати Тобі за те, що ти видалив мене з царства тьми та переніс мене в царство твого Сина, Ісуса. Тепер я належу до нової сім’ї. Позбавтеся від мерзенного духу передчасної смерті, який переслідував мою сім’ю протягом поколінь. Зламайте влада диявола над моїм життям в ім’я могутнього Ісуса. Диявол, я нагадую тобі, що тепер я належу до нової сім’ї. Ти не контролюєш моє життя. Моя сім’я і я будемо жити, щоб вихваляти славні справи Господа Бога Всемогутнього, Творця Неба і Землі, Творця всього видимого і невидимого. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про руйнування прокляття відкидання

Батько, мій чудотворець, сьогодні я приходжу до твого престолу сповідати всі свої гріхи та гріхи моїх предків. Спасибі, що пробачили нам наші минулі, справжні та майбутні гріхи та прийняли нас у свою сім’ю. Ми згрішили проти вас, і в результаті наша сім’я опинилася під прокляттям відкидання. Я звільняюся від цих прокльонів відкидання з дому мого земного батька в ім’я Ісуса. Я заявляю, що ні один з моїх дітей і онуки не буде відкинутий, тому що тепер ми належимо до святої сім’ї Бога і є дітьми Єдиного, істинного Бога. Ми завжди знайдемо у тебе розташування, дорогий батько. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.