Надихаючі і надихаючі молитви про щастя

Господи, пошли мені Свій Дух сяяти в темряві.

Ми всі шукаємо те, що принесе нам щастя, будь то матеріальні речі, місця або люди, але ми знаємо, що справжнє щастя приходить від любові до Господа і вічної любові до Нього.

Молитва Сяйво у темряві

Боже милосердя, мій світ оповитий темрявою. Хмара слід за мною кожен день мого життя, так що я спотикаюся і падаю сліпотою. Мене переповнюють страх і печаль. Пішли Свій дух сяяти в темряві. Будь маяком в моєму житті та притягнути мене до Себе. Підкоріть нас Твоєму образу, щоб ми теж могли стати світлом у темряві. В ім’я Твого сина Ісуса, амінь.

Молитва, що надихає

Небесний Батько, я оглядаюся і бачу печаль навколо. Для багатьох життя важке. Чекають безбожні процвітають, а праведники страждають. Я шукаю відповіді, але, на жаль, в усьому горі немає сенсу. Успокой мою душу, Господи. Пішли свій Дух, щоб принести мир і розуміння. Запали вогонь Твоєї любові в моєму серці, щоб я міг полегшити біль мого ближнього і прославити Твоє ім’я. В ім’я Твого дорогого Сина, амінь.

Молитва про полегшення моєї печалі

Господи, я так сильно хочу бути щасливим. Я убитий горем, і мій гніт згорів. В моїй чашці нічого немає, і життя здається такою порожньою. Моя душа розбита, і я завжди втомлююся, не бажаючи зустрічати день. Проте, завдяки Твоєму кровопролиття на хресті я знаю, що Ти домігся мого порятунку. Принеси веселощі та радість мого серця і поверни мені надію на порятунок. Тільки від Твого імені, амінь.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.