Молитва позбавлення від жадібності. втішна молитва

Я подібний до сліпого, якого веде сліпий.

Втішна молитва

Небесний Отець, моє життя сповнене труднощів. Я турбуюся про все, мене поглинає занепокоєння. Хоча я знаю, що Ти завжди забезпечуєш, мені важко застосувати це у своєму житті.

Господь Ісус, у Своєму земному служінні Ти обіцяв послати Свій Святий Дух, щоб принести нам розраду і радість. Так зійде на мене Твоє втішний дух. Нехай воно вимиє мене, щоб я пізнав цю втіху і навчився довіряти Тобі. Амінь.

Простягни мені руку (молитва)

Господь Ісус, всього лише один невірний крок, і я заблукав. Я подібний до сліпого, якого веде сліпий, і я впав в яму, де немає світла. Мені сумно і самотньо, і я відчуваю, що нікому немає діла.

Всі проходять повз мене і не виявляють жалості. Але Ти, Господи, зі мною завжди, навіть в глибині ями. Простягни Свою божественну руку і витягни мене, Господи. Почуйте мою молитву в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва позбавлення від жадібності

Дорогий Господь, мене постійно спокушають матеріальні речі цього світу. Скрізь мене заохочують жадати. Це змусило мене заздрити та ревнувати до мого сусіда і залишило мене сумним і марним.

Проте я знаю, що Ви сказали. Ти помітив мене Своєю кров’ю та оголосив мене Своєю власною. Допоможи мені відпочити в цій особистості та визволь мене від жадібності. Амінь.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.