Молитви для відновлення здоров’я, фізичного і духовного

Господь, нехай твоя сила воскресіння принесе зцілення і цілісність.

Молитва Відновлення

Батько, Ти обіцяв своїм словом відновити здоров’я наших тіл і залікувати наші рани, щоб ми могли насолоджуватися повним миром і радістю.

Господь, нехай твоя сила воскресіння принесе зцілення і цілісність кожного органу і функції мого тіла. Убережи мене від ями руйнування. Поверни радість моєму духу та обнови мій розум і тіло. Дай мені мудрість, щоб я міг добре про себе подбати. В ім’я Ісуса я вірю і молюся, амінь.

Молитва влади

Дорогий Ісус, ти дав нам владу зневажати змій і скорпіонів. Цією владою я наказую хвороби висохнути до коренів в ім’я Ісуса. Я був звільнений від усіх хвороб, тому дух немочі покинув моє тіло прямо зараз. Диявол, моє тіло – храм Божий, в ньому мешкає Святий Дух. Я наказую тобі та твоїм демонам взяти на себе свою злу ношу і покинути моє тіло в ім’я Ісуса. Я молюся про це з вірою в ім’я мого Господа Ісуса, амінь.

Божественне здоров’я

Батько, я хвалю і поважаю тебе сьогодні. Немає нікого такого, як ти на небесах і на землі. Для тебе немає нічого складного. Я приходжу до тебе і прошу зцілити моє тіло. Нехай ваш пожирає вогонь спалить всі хвороби та недуги. Кожна стріла хвороби з табору ворога, призначена завдати шкоди моєму тілу, виходить прямо зараз, в ім’я Ісуса. Злий вантаж тілесної слабкості та болю виходить і ніколи не повертається в ім’я Ісуса. Божественне здоров’я – моя частка в ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.