Молитви доброти і підношення. Так, по вірі вам буде!

«Дайте, і буде дано вам, бо в тій же мірі, в якій ви дасте, буде дано вам знову».

Молитва Божої доброти

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що у тебе є плани на мою користь і твою славу. Ви сказали: «Дайте, і буде дано вам, бо в тій же мірі, в якій ви дасте, буде дано вам знову». Ми даємо вам сьогодні у відповідь на вашу доброту до нас.

Ми просимо вас отримувати наші пропозиції та продовжувати задовольняти всі наші потреби. Нехай ваш світ буде в наших серцях, ваша милість буде в наших словах, ваша любов буде в наших руках, а ваша радість буде в наших душах. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

Молитва про хлібну

Бог Всесвіту, спасибі, що твої обіцянки вірні, ти вірний, я можу на тебе покластися. У вашому слові йдеться, що ми будемо раді запропонувати свого часу, таланти та гроші для задоволення потреб інших. Допоможіть нам віддавати вільно і жертовно.

Нехай ви змусите насіння, які ми сіємо, перетворитися в добре зрошувані родючі дерева життя.

Господи, благослови нас і бережи нас, нехай твоє обличчя сяє над нами. Повернись до нас обличчям і дай нам спокій. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Підношення молитви

Батько, дякую Тобі за те, що ти – світло світу, що направляє наші кроки на твоєму шляху. Твоє слово говорить, що земля твоя і все на ній. Світ і все його люди належать вам. Ми визнаємо, що всі, що у нас є, належить вам. Ми визнаємо, що саме наше життя належить вам. Тепер ми пропонуємо вам частину того, що ви нам дали.

Нехай Бог Батько підготує наша подорож, Ісус Син направить наші сліди, а Святий Дух охороняє нас на кожному шляху, по якому ми йдемо. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.