Молитви про благословення наших підношень. Читайте з вірою в серці

Господи, Ти попередив нас не збирати скарби тут.

Молитва про благословення наших підношень

Господь, дякую Тобі за те, що ти нескінченно, послідовно і зовсім мудрий. Ви сказали, що все, що ми даємо, прийнятно, якщо ми даємо це з ентузіазмом. Ви сказали, що ми повинні давати відповідно до того, що у нас є.

Допоможіть нам приносити наші пожертвування з гарячим серцем, не до порівняння з іншими, а як акт поклоніння вам. Нехай ми знайдемо в тобі втіху, яке ми бажаємо, і необхідну нам силу у твоєму імені. Хай буде з нами твоя присутність кожну годину дня. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва підношення. Скарби на небесах

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що тобою було створено все, що на небі, і що на землі, видиме й невидиме. Ти попередив нас не збирати скарби тут, на землі, де нищить їх міль поїдає їх, а іржа нищить їх і де злодії проникають і крадуть, а збирати скарби на небесах.

Бережіть наші серця, і нехай ми, приносячи вам свої пожертви зараз, назбираємо скарби в вашому королівстві. Нехай ваш світ, що перевершує всяке розуміння, зберігає наші серця та уми в Христі Ісусі. В ім’я твого могутнього, Амінь.

Молитва про благословення

Всемогутній і милосердний Бог, ми молимо про твоє благословення сьогодні. Коли ми прийшли віддати вам нашу десятину і пожертвування, ми просимо вас благословити нас натомість. Застав небесні вікна відкритися і вилити зливи благословень, як ти обіцяв.

Благослови нашу роботу і бізнес процвітанням, щоб ми могли продовжувати заробляти гроші, щоб підтримувати не тільки наші сім’ї, а й роботу твого королівства. О Боже, ми знаємо, що Ти обіцяв благословити нас у фінансовому відношенні, щоб ми могли благословляти та інших. Так що виконаєте своє слово в нашому житті сьогодні. Амінь.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.