Молитви про мудрість розпорядженні грошима від десятини

Господи, даруйте мудрість тим, хто буде розпоряджатися цими коштами.

Молитва про управління

Батько, Ти Творець неба і землі. Прийміть десятину і пожертвування, які ми представляємо вам сьогодні. Нехай вони приносять задоволення у вашій присутності. Нехай наше щире бажання бути вірними управителями радує ваше серце. Будь ласка, допоможіть нам бути старанними. Ми просимо вас дати нам мудрість докласти наші серця до розуміння, особливо в області наших фінансів.

Дозвольте нам застосовувати біблійні принципи управління, щоб ми могли продовжувати благословляти інших і підтримувати ваші служіння. Наш вірний Бог, благослови цей час дарування. Амінь.

Молитва про затвердження Богом дає

Люблячий Батько, спасибі за привілей співпрацювати з вами та один з одним в роботі служіння. Ми знаємо, що ви благословіть наші зусилля і внесок в проголошення Євангелія і будівництво вашої церкви.

Батьку, задовольняйся нашими десятинами та пожертвами сьогодні. Підтверджуйте свою любов, благодать і турботу кожному дає серед нас. Спасибі за їх серце за служіння. Дозвольте їм продовжувати дарувати з радістю і повною впевненістю, що ви ніколи не підведете їх у важку хвилину. Амінь.

Молитва про Божу роботі

Батько, ми віддаємо тобі нашу десятину і пожертвування. Благословіть і використовуйте їх для виконання своєї волі через цю церкву. Ми просимо вкласти всі кошти в просування вашої роботи. Даруйте мудрість тим, хто буде розпоряджатися цими коштами, щоб вони могли добре, продуктивно і мудро використовувати десятину і пожертвування, які ми даємо вам сьогодні.

Надсилайте витрати нашого служіння на поширення Євангелія і повчання ваших дітей в напрямку духовного зростання і служіння. І благослови справи наших рук. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.