Молитви за старіючих батьків. Моліться з любов’ю в серці

Якщо ваші батьки не знають Господа як Спасителя, моліться, щоб вони були врятовані, нагадуючи Богу.

Молитви для старіючих батьків – зустріч з Богом

Тому що, хоча мої батьки старіють в тому сенсі, що кожна людина на планеті старіє з кожним днем, вони все ще далекі від старості.

Але хоча мені може не вистачати особистого досвіду, у мене було безліч можливостей спостерігати приклади моїх батьків і інших людей, які дбали про своїх старіючих батьків.

Люди, яких я мав щастя спостерігати на власні очі, як вони щедро любили своїх літніх батьків і жертовно служили їм.

Коли я думаю про них і дивлюся на Святе Письмо, я знаходжу багато натхнення, яке надихне вас, коли ви почнете молитися Святим Письмом за своїх старіючих батьків.

Молитви за старіючих батьків і їх дітей

Якщо ваші батьки не знають Господа як Спасителя, моліться, щоб вони були врятовані, нагадуючи Богу, що Він не бажає, щоб хтось загинув, але щоб усі прийшли до покаяння (2 Петра 3: 9).

Попросіть Господа зробити це свідченням ваших батьків: «Мої уста повні хвали Своєї та слави Своєї весь день». Моліться, щоб Господь не залишив їх у старості, щоб вони могли сповіщати Його могутність іншого покоління (Псалом 71: 8,9,18).

Просіть Господа бути силою сердець ваших батьків і їх долею навіки, навіть якщо їх плоть і серце можуть ослабнути (Псалом 73:26).

Моліться, щоб з Божої благодаті ваші батьки не сумували в міру старіння, знаючи, що, хоча їх тіла виснажуються, їх дух оновлюється з кожним днем (2 Коринтян 4:16).

Задумайтесь над істиною про те, що праведники цвітуть, як пальма, і ростуть, як кедр, в Лівані, все ще приносячи плоди в старості.

Просіть Бога дати вашим батькам можливість заявити: «Прав Господь, Він моя твердиня, і немає в Ньому неправди» (Псалом 92: 12-15).

Просіть Господа допомогти вашому батькові бути розсудливим, гідним, стриманим, твердим у вірі, в любові і стійкості.

Моліться, щоб ваша мати була побожною в поведінці, а не до осуди. Просіть Бога допомогти їй вчити добру, продовжуючи служити прикладом любові до чоловіка і дітям, а також самовладання, чистоти, працьовитості, доброти і покірності своєму чоловікові (Тита 2: 2-5).

Моліться, щоб Бог допоміг вам почитати батька і матір в усі дні вашого життя (Вихід 20:12). Просіть, щоб Він направив вас в ставленні до своїх батьків з повагою, чи не докоряючи їм, а підбадьорюючи їх з чистим серцем (1 Тимофія 5: 1-2).

Передайте Господу своє бажання піклуватися про своїх батьків так, як Він бажає. Просіть Його допомогти вам виявити до них благочестя, повернувши їм частину всього, що вони зробили для вас, бо це Богові вгодно (1 Тимофія 5: 4).

Затверджуйте обіцянку Бога, що Він може зробити вас буяє благодаттю, щоб, володіючи всім достатком у всьому в усі часи, ви могли процвітати у всякому доброму ділі (2 Коринтян 9: 8).

Поділіться з Ним своїми потребами, пов’язаними з турботою про батьків, вірячи, що Він повністю підготує вас до цієї доброї роботи, до якої Він закликав вас.

Дорогий Небесний Отець, батьки – це твій дорогоцінний дар. Спасибі за те, що дозволили мені радіти тому, що у мене є батьки протягом багатьох десятиліть, щоб я міг насолоджуватися ними і вчитися у них.

Я молюся, щоб ви допомогли їм продовжувати рости в благодаті і в їх відносинах з Тобою до самого кінця їх часу тут, на Землі.

Будь ласка, дай мені мудрість і силу піклуватися про них так, щоб поважати їх і поважати Тебе. Я молюся в ім’я мого Спасителя, Ісуса Христа. Амінь.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.