Як мені молитися про фінансовий прорив? Запам’ятайте ці шість речей

Ви можете цього не усвідомлювати, але Біблія - відмінне джерело настанов про те, як поводитися з грошима.

Фінансові проблеми та труднощі можуть стати причиною великого стресу у вашому житті. Вони можуть зруйнувати життя людей і шлюби та змусити вас спуститися по тунелю тривоги, неспокою і депресії. Якщо ви зараз постаєте перед труднощами, ви не самотні. Ви можете цього не усвідомлювати, але Біблія – ​​відмінне джерело настанов про те, як поводитися з грошима. Писання також показує нам, як ми можемо отримати фінансові благословення і домогтися фінансового успіху. Якщо ви хочете молитися про фінансовий прорив, запам’ятайте ці шість речей.

Знайте, що Бог піклується про вас

Коли ви боретеся з фінансовими труднощами та боргами, легко випустити з уваги той факт, що Бог піклується про вас. Проте ми повинні пам’ятати, наскільки Бог піклується про нас. Наша фінансова боротьба може бути прекрасною можливістю зміцнити нашу довіру до Бога і згадати, як багато Він шукає нас. Бог піклується про наших потребах навіть більше, ніж ми дбаємо про своїх власних. Різниця в тому, що Бог може відрізнити те, що нам потрібно, і те, що, на нашу думку, нам потрібно.

Ще одна важлива річ, яку ми повинні пам’ятати, – це те, що все – благословення від Бога

Замість того щоб турбуватися про гроші, ми можемо звернутися до Бога як до нашого головного годувальнику.

Якщо ви хочете зменшити стрес через своїх фінансів, зверніться до цієї молитви: Боже, я приходжу до Тебе, потребуючи чудо зцілення з моїми фінансами. Хоча я не бачу виходу з цієї ситуації, Твоє Слово говорить, що Ти забезпечиш всі потреби. Навіть коли я турбуюся про свої рахунки, допоможи мені довіряти Тобі та чекати Твого благословення! В ім’я Ісуса, амінь!

Поверни свій борг Ісусу

Ви повинні пам’ятати, що ваші фінансові проблеми не зміняться, поки ви не зміните певні життєві звички та поведінку. Щоб домогтися фінансового прориву, ви не можете продовжувати робити те, що робили раніше. Якщо ви це зробите, ви, ймовірно, продовжите бачити ті ж результати. Ось чому так важливо передати свої фінансові проблеми Ісусу.

Якщо ви готові довіритися Господу у своєму фінансовому прориві, скажіть цю молитву: Дорогий Господь, я віддаю свої фінанси Тобі. Господи, допоможи мені, будь ласка, пережити період економічної скрути та занепокоєння. Допоможіть мені пройти через будь-які ситуації, які будуть перешкоджати моїй роботі. Амінь.

Вірте в фінансові благословення Бога

Якщо ви готові до фінансового прориву у своєму житті та хочете побачити, як ця чудова сила працює у вашому житті, ви повинні вірити в здатність Бога допомогти вам знайти фінансове благословення.

Якщо ви дійсно довіряєте Богу та остаточного плану, який Він для вас виклав, скажіть цю молитву: Дорогий Господи, дякую Тобі за всі благословення, які ти дав мені, і будеш продовжувати допомагати мені їх отримувати. Я вибираю життя сьогодні. Я вибираю бути віддушиною того, що Ти від мене хочеш. Дякую за благословення, які Ви даєте, в тому числі фінансові, які чекають мене. В ім’я Ісуса, амінь.

Видаліть борги зі свого простору

Якщо ви хочете позбутися від боргу, який знаходиться в вашому розумі і серці, ви повинні молитися і довіряти Ісусу. Ви можете поговорити з Ним безпосередньо і зрозуміти, що потрібно змінити в вашому житті. Пора вам вирішити, що борг більше не варіант, і почати його проявляти.

Коли ви будете готові позбутися від цього стресу у своєму просторі, почніть з цієї молитви: Дорогий Бог, дякую Тобі за задоволення всіх моїх потреб згідно Твоєї слави. Навіть в ці смутні часи ви ніколи не підведете мене, коли у мене проблеми з фінансами, а неспокій вторгається в моє простір. Допоможи мені знайти спокій, Господь, і будь упевнений у Твоїй благословенній впевненості в тому, що Ти допоможеш мені домогтися фінансового прориву і забезпечиш всі мої потреби. Амінь.

Видаліть зі свого духу фінансові переживання

Якщо ви боретеся з боргами, ймовірно, ви боретеся і з занепокоєнням. Ці почуття та емоції можуть залишити вас зломленим і почати відокремлювати вас від Бога. Якщо ви хочете позбутися від занепокоєння, ви повинні молитися, щоб Бог видалив його з вашого духу. Якщо ви відчуваєте, що тонете в море боргів, прийшов час дати волю Божого фінансовому зціленню у вашому житті.

Прийміть це зцілення у своєму житті за допомогою цієї молитви: Дорогий Бог, мені здається, що я тону в боргах, і занепокоєння збиває мене з ніг знову і знову. Я починаю боятися брати трубку і перевіряти свою поштову скриньку через накопичені рахунки. Я молюся про те, щоб прибрати цей борг зі свого місця і мати можливість благословляти інших фінансово. Я молюся, щоб Ти прибрав дух неспокою з мого серця і дав мені дух сміливості. Допоможи мені усвідомити, що через Тебе все можливо. Амінь.

Знайте, що Бог може дати вам інший відповідь, ніж ви очікуєте

Будуть часи, коли Бог не буде відповідати так, як ми хочемо. Іноді відповідь – так, але бувають випадки, коли просто «ні». Біблія говорить нам: «У людей багато задумів, але це задум Господа, який встоїть» (Притчі 19:21).

Іноді ми не слухаємо радіостанцію Бога. Ми не налаштовані на Його волю для нас.

Ми можемо придумати тисячі способів заробити більше грошей, але іноді ці варіанти виявляються не такими, як ми сподівалися або планували. Фінансовий прорив відбувається, коли ми віримо в Боже забезпечення.

Якщо відповідь негативна, це може бути тому, що Бог приготував для вас дещо краще. Дізнайтеся, що це таке, за допомогою цієї молитви: Дорогий Бог, я знаю, що Ти чуєш ті молитви, які я говорю, Ти відповідаєш більше, ніж я прошу, і дай мені більше, ніж я можу уявити у Твій час і Твій шлях. Допоможіть мені отримати будь-який ваш план для фінансового благословення і прориву. Якщо відповідь негативна, допоможіть мені повірити в Ваш процес і повірити, що ця відповідь йде мені на користь. Я буду довіряти будь-якого плану, який Ти приготував для мене. Амінь.

У всіх нас є фінансові побоювання. Якби ми цього не зробили, ми не були б людьми. Незалежно від того, з якою фінансовою ситуацією ви зіткнулися сьогодні, моліться, дозвольте Божому плану взяти гору та знайте, що це для вас. Якщо ми налаштовані на Царство і в першу чергу шукаємо волю Бога, все буде забезпечено для нас.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.