3 сильних молитов про захист від злих духів. Читайте з вірою в серці

Господи, дозволь мені не боятися простих смертних.

На жаль, в цьому світі багато зла, і ворог постійно намагається розлучити нас з Богом, вкладаючи зло в наші серця та уми.

Молитва про захист від духу гордості

Владика, я так люблю Тебе. Допоможіть мені подолати себе. Не дозволяйте мені зосереджуватися на своїх проблемах, почуттях і тому, чого я хочу. Вимкніть мою увагу від бажання розповісти всім, хто я і що роблю.

Очисть мене від гордості. Необхідно знищити моє самовідчуття. Я хочу померти таким, яким я себе зараз знаю, щоб Ти міг відновити мене за своїм образом. Зосередьте свій погляд на інших. Зосередьте свій розум на те, як бути благословенням для навколишніх мене людей. Допоможи мені побачити всіх Твоїх синів і дочок рівними. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу страху

Господь, сьогодні, коли я ходжу по Твоїй прекрасній землі, визволь мене від духа страху. Дозвольте мені не боятися простих смертних і не допускати натяків на присутність будь-якої людини.

Ви говорите бути сильним і хоробрим. Зосередьте мої думки на Тобі як на оплоті моєму житті. Потім направте свої думки назовні до інших, щоб я став шукати способи, щоб бути для них благословенням. Будь моєю допомогою і моїм щитом, Господь. Я довіряю тобі. Амінь.

Молитва про захист від духу маніпулювання

Всемогутній Батько, Ти такий чудовий Батько. Спасибі за все, що Ти для мене робиш, навіть не питаючи. Я схиляю голову перед Тобою і прошу, щоб Ти кинув духів-маніпуляторів моєму житті в озеро вогняне, де плач і скрегіт зубів. Ви говорите, що навіть сатана маскується під ангела світла. Відкриваю очі, щоб бачити людей такими, якими вони є.

Дайте мені проникливість, щоб я міг бачити, коли люди намагаються використовувати мене у своїх інтересах або намагаються обдурити мене. Батьку, допоможи мені одягнутися в порятунок, як мій шолом, і візьми меч Духа на мій захист, і завжди захищай мене. В ім’я Христа Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.