Молитви, щоб направити ваші думки в потрібне русло

Господи, ти не обіцяв нам відсутності лих. Ви обіцяли бути з нами, коли трапляться лиха.

Молитва розради

Батько, утешь мене в ці важкі часи. Тримай мене ближче до себе, щоб моя віра в тебе не похитнулася. Будь моїм провідником у всьому, що я роблю. Допоможіть мені, щоб я не покладався на своє розуміння, а, скоріше, повністю покладався на вашу милість, якої в моєму житті багато.

Дозвольте моєму серцю заявити про вашу вірності навіть в такі часи. Обнови мою силу, щоб я міг злетіти високо, як орел і бігати, але не впасти в непритомність, літати, але не втомлюватися. Амінь.

Молитва, яка направить ваші думки в потрібне річище

Могутній Бог, диявол використовує наші важкі часи, щоб віддалити нас від Тебе, але Боже, ніщо не може відокремити нас від любові, яку ти відчуваєш до нас.

Нескладні часи, не висоти, що не глибини, нічого, тому що ти Бог любові. Я знаю, що ти зі мною, і ти мене ніколи не покинеш. Надсилайте мої думки та мої дії. Попри те, що я втомився, я знаю, що ти та твоя сила збережуться. Я не здамся, тому що ти поруч зі мною. Амінь.

Встань зі мною і молися

Ісус Христос, я прошу вас дати мені опору в цій складній ситуації. Витри мої сльози. Я обтяжений, Господи, тримай мене за руку. Я беру на вас своє ярмо, щоб навчитися у вас, ви ніжні та скромні. В тобі я можу знайти спокій. Моє серце спочиває в тобі. Ти мій друг. Будьте зі мною до кінця. Амінь.

Обнови мою душу

Господи, ти не обіцяв нам відсутності лих. Ви обіцяли бути з нами, коли трапляться лиха. Я розраховую на вашу обіцянку в цей час труднощів. Будь зі мною, Боже. Дай мені мудрість і сили подолати всі ці труднощі.

Працюйте своїми способами, щоб позбавити мене від цих гнітючих часів, і дозвольте мені довіритися тільки вам. Обнови мою душу і дозволь мені бути спокійним і знати, що ти Бог. Амінь.

Іди переді мною – молитва

Вічний Господь, Ти мій світ за часів негараздів, Ти скеля, в якій я вкриваюся. Ідіть вперед і згладьте нерівності. Будь моїм провідником. Я знаю, що в таких ситуаціях моя віра піддається випробуванню, і я радий, що довіряю вам. Як би я не втомився, обіцянку твоєї присутності підіймати мій дух і вселяє надію. Я не зможу пройти через ці негаразди без тебе. Амінь.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?