Молитви про силу коли вас зрадили, ви в депресії і нікому звернутися за допомогою. Читайте з вірою

Боже милостивий і добрий, я знаю, що Ти зі мною. Батько, мені здається, що Ти так далеко, але я знаю, що Ти зі мною.

Молитва про силу коли вас зрадили

Мій Батько Бог, мені боляче. Я стогону через несправедливість, завданої мені. Твій Дух повинен прийти та освіжити мене. Я віддав свою довіру людині тільки для того, щоб його скалічили та відкинули на мене. Господь, моя довіра до Тебе непохитно.

Дякую за Твій Дух, який ніколи не покине мене. Твоїм Духом я бачу плоди радості та миру у своєму житті. Я молюся за благодаттю Ісуса. Амінь.

Молитва про фізичну силу

Творець Бог, я Твоє творіння. Ви поєднали мене в утробі моїй матері. Дай мені дисципліну і здоров’я, щоб тренувати моє тіло. Оскільки все в моєму житті для Тебе, я присвячую цей час зміцнення Тобі.

Таким же чином, дай мені духовну силу навіть більше, ніж мою фізичну силу. У всьому, що я роблю, я хочу шанувати тіло, яке Ти мені дав. Дякуємо за Ваш чудовий дар життя. Амінь.

 ""

Молитва про силу в депресії

Боже милостивий і добрий, я знаю, що Ти зі мною. Батько, мені здається, що Ти так далеко, але я знаю, що Ти зі мною. Мої почуття заціпеніли, і все, що я бачу, сіро, але я знаю, що Ти зі мною. У Твоєму Слові сказано, що Ти наблизишся до тих, хто наближається до Тебе.

Мені потрібна твоя допомога, щоб наблизитися. Дай мені сили! Дякую Тобі за те, що Любов вірна і непохитна. Амінь.

Молитва про силу в боротьбі з психічним здоров’ям

Мій Батько, Ти – Бог, який створив мене і привів мене у Свою царство через Ісуса. Ви прийняли мене і повністю мене любите. Хоча я борюся і спрагу відновлення свого розуму, я буду славити Тебе за надію і силу, які я маю в Тобі. Дай мені таке ж мужність, яке було у вірних святих давнини у свої негаразди.

Дозвольте мені заспокоїтися в тому факті, що в кінцевому підсумку Ти приведеш мене до зцілення в той день, коли я побачу Тебе лицем до лиця. Дякую Тобі в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва віри при втраті будинку

Суверенний Бог, Ти – справжній притулок для моєї душі. Я вірю в Тебе, навіть коли обставини складаються. Я втратив свій будинок, і раптово речі, в яких я був упевнений, руйнуються навколо мене. Дай мені віру і сміливість зустріти завтрашній день.

Забезпечте мені нове місце для відпочинку і давайте кожен день мій хліб насущний. Я вірю в Тебе, бо знаю, що Ти приймеш мене сили. Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.