Молитви, коли потрібно прийняти важливе рішення у вашому житті, а ви не знаєте як

Батько, зараз я переживаю важкі часи, мені потрібно прийняти важливе рішення в моєму житті, але я не знаю, як це зробити.

Молитва слухняності

Святий Господь, твоє слово говорить, що послух ліпший від жертви. Батьку, допоможи мені ходити в слухняності, коли я приймаю рішення щодо свого життя, сім’ї та кар’єри. Нехай ці рішення узгоджуються з вашим словом. Покажи мені шлях, який ти проклав для мене, і як по ньому йти. Де я ходжу в непослуху, Батько, прости мене.

Нехай твій Святий Дух спрямовує мене у всьому, що я роблю, щоб я не пішов проти твого слова. Принизь моє серце, щоб я міг бути гнучким. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про душевний спокій

Господь Ісус, я в розпачі. Всі дивляться на мене, щоб прийняти остаточне рішення. Моє серце повно страху. Але ми ходимо вірою, а не зором, тому сьогодні я прошу вас усунути всі сумніви, які є в моєму серці, і замінити їх світом.

Я відмовляюся дозволяти своєму серцю турбуватися або боятися. Я знаю, що ти зі мною до кінця віку. Сьогодні я віддаю перевагу ходити в тому ж світі, що та Ісус. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Коли ви не впевнені у своїй рішучій молитві

Всемогутній Бог, ти великий я, для тебе немає нічого надто складного. Батько, зараз я переживаю важкі часи, мені потрібно прийняти важливе рішення в моєму житті, але я не знаю, як це зробити. Невпевненість затуманила мій розум, і я відчуваю, що йду геть.

Господи, прибери сумніви з мого серця, щоб я міг приймати правильні рішення. Наповни мене, щоб я міг слідувати твоєму керівництву без всякого страху і сумнівів в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Захист від неправильного впливу – Молитва

Небесний Отець, Ти мій притулок і укриття, тому я прошу Тебе захистити мене від брехні ворога. Захисти мене від зброї, яке спрямоване проти мене, щоб я не міг приймати рішення, які знаходяться в межах твоєї волі.

Відкрий мені людей, яких використовує ворог, щоб збити мене зі шляху, і допомогти мені відрізати їх від мого життя. Я покриваю свій розум, тіло і дух кров’ю Ісуса. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Благодать за кожне рішення, яке я приймаю в молитві

Милостивий Отець, зараз я маю справу з дуже складною ситуацією. Мені потрібна благодать в цей час, щоб я міг чинити правильно. Хай буде зі мною ваша милість, і я зможу здобути прихильність потрібних людей. Батько, не дай мені соромитися, тому що противники мене чекають, коли я спіткнуся і впаду.

Дайте мені чітке уявлення про те, куди йти і як туди дістатися. Нехай ваша благодать допоможе мені повністю покластися на вас у славі вашого святого імені. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Молитва про минулі розчарування

Господь, є рішення, які я прийняв в минулому, які залишили мене хворим, втомленим і невпевненим. Тепер мені потрібно прийняти інше рішення, але минуле продовжує переповнювати моє серце, і це змушує мене переглянути свої здогадки. Господи, візьми мій розум під контроль.

Допоможіть мені зосередитися на вашому керівництві, а не на моїх минулих невдачах. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.