Молитви про примирення ворогів і щоб вони вам дали і не з’являлися у вашому житті

Господи, пішли надійних людей захищати мене в цей час. Я знаю, що мені потрібно бути скромним і просити про допомогу - зізнаюся, я намагався боротися з цим самостійно.

Ворог ставить перешкоди на вашому шляху, щоб вкрасти та вбити вашу радість, але ми знаємо, що Бог сильніший будь-якого ворога, з яким ми можемо зіткнутися. Ось 10 молитов, щоб вороги дали спокій.

Молитва про мудрість, щоб справедливо засудити

Бог Небесних Армій, Ти моя сила і моє притулок. Коли на мене нападають вороги, мені потрібно мужньо протистояти праведному докору тим, хто нападе на мене. Ви дали мені духа страху і боязкості, а сили та здорового глузду. Господи, дай мені сили постояти за себе та інших.

Дозвольте мені наслідувати мужності Ісуса Навина, коли він вів ізраїльтян в землю обітовану. Але навіть більше, дозволь мені влаштуватися в Тобі. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про кохання

Боже, моя Фортеця, Ти нескінченно любиш. Я в біді, Боже, мене оточують мої ненависники, і шукають для мене зла. Спокушаючи мене помститися, вони день і ніч продовжують свої невиправдані атаки. І все ж я дивлюся на Тебе, Ти, який послав Свого Сина постраждати та померти від рук Його ворогів, і все ще прощає їх.

Мені потрібна твоя любов. Якщо Ти мене пробачила, як я можу відмовити в прощення зараз? Дай мені сили. Амінь.

 ""

Молитва про союзників

О Боже, Сила моя, коли я слабий, Ти сильний. У книзі Приповістей говориться, що «друг завжди любить, а брат народжений для негараздів». Я розумію, що мені потрібна допомога, і що на мене нападають вороги. Я знаю, що Ти оточив мене своїми людьми та працюєш через них. Пошліть надійних людей захищати мене в цей час. Я знаю, що мені потрібно бути скромним і просити про допомогу – зізнаюся, я намагався боротися з цим самостійно.

Змініть мою точку зору з помилковою гордої незалежності на благочестиву залежність від Тебе. Амінь.

Молитва про примирення ворогів

Всемогутній Батько, Твої дороги – праведний шлях, і я прагну слідувати за Тобою. Я не розумію, чому на мене знову і знову нападають вороги. Мені потрібно притулок від Тебе. Як говорить Твоє Слово, нехай Тобі сподобаються мої шляхи та змусять їх помиритися.

Ви можете змінити їх серця та уми та встановити мир між ними та мною. Я молюся про це в ім’я Князя світу, Господа Ісуса Христа. Амінь.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.