Молитви, щоб бути стійким коли потрібно позбутися від ворогів, які заважають вам у житті

Господи, нехай моя стійкість стане свідченням Твоєї роботи в мені. Я молюся, щоб будь-яка спроба зламати мене була відвернена і мої вороги здалися.

Молитва, щоб вороги усвідомили свою неправоту

Ісус, мій Спаситель, Ти праведний і святий. День за днем ​​мене атакують вороги, які несправедливо переслідують мене. Зміцни мене, щоб жити так, щоб ці нападники на мене люди усвідомлювали, наскільки помилкові їх дії. Нехай вони дадуть мені спокій. Наведіть їх до покаяння і зміни серця.

Дай мені стійкість і дій чесно, щоб вистояти, навіть коли мене оббрехали. Мені потрібно, щоб Ти розвинув в мені ці якості. Я молюся в ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про те, щоб вороги пішли, а я заспокоївся з втіхою від Бога

Всемогутній і Вічний Бог, я завжди вірю в Тебе. За часів чвар заховай мене Своїми крилами та захисти мене від моїх ворогів. Тому що мої вороги тікають від мене. Коли вороги шукають мого руйнування, Ти засмучуєш їх плани.

Як тихий ставок або мирний сад, так моя душа відпочиває, знаючи, що Ти мій Батько. В Тобі я довіряю своє життя назавжди. Амінь.

Молитва, щоб Бог судив моїх ворогів

О Боже, мій Хранитель обіцянок, Ти сидиш на Твоєму престолі на небесах. Попри те, що я шкодую про те, що вороги продовжують здійснювати несправедливі дії та, здається, уникають наслідків, я покладаюся на той факт, що помста належить Тобі. Не сталося нічого, що не буде врахована в той день, коли Ви будете судити.

Господь, Ти велиш мені не мстити тим, хто нападає на мене, бо Ти той, хто виконає вчинене правосуддя. Я з нетерпінням чекаю того дня, коли Ти все виправиш. Я відпочиваю у Твоїй доброті. Амінь.

 ""

Молитва про стійкість до вигнання ворогів

Батько, мій чудотворець, Ти приготував Своїх святих для добрих справ в усі часи. Прямо зараз на мене нападають противники з усіх боків, і я не бачу способу врятуватися. Дайте мені внутрішню силу і глибоку стійкість, щоб я міг триматися і не здаватися.

Переживши будь-якого супротивника, нехай моя стійкість стане свідченням Твоєї роботи в мені. Я молюся, щоб будь-яка спроба зламати мене була відвернена і мої вороги здалися. Прийміть мене в Христі. Амінь.

Молитва про те, щоб надійні люди захищали мене

Господи, мій щит, я поранений і відданий. Мені потрібна від Тебе мудрість щодо того, кому я повинен довіряти. Через ці безжальних атак ворогів моя здатність довіряти була підірвана. Допоможіть мені побачити людей Твоїми очима і приведіть мене до надійних друзів.

Нехай надійні люди витіснять тих, хто бажає зла в моєму житті. Якщо Ви навчіть мене довіряти правильним людям, вороги підуть. Дай мені доброту, коли мені потрібно бути добрим, і дай мені мужності, коли мені потрібно бути хоробрим. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва для влади про справедливе покарання моїх ворогів

Бог, що сидить на Вищому троні, Ти виховуєш лідерів, щоб дати можливість своєму народові вести спокійне життя. Ви також повинні надати їм право карати злочинців. Я прошу, щоб моє становище було помічено, і щоб Ви використовували владу там, де я перебуваю, щоб відновити справедливість і захистити мене від моїх ворогів.

Спасибі, що у Тебе все під контролем, і мої вороги підкоряються Тобі. Дякую Тобі за те, що Ти все робиш для мого блага. Ти мій захисник. Я довіряю Тобі своє життя. Амінь.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.