4 кращих молитов про подолання перешкод і вирішення проблем у вашому житті

Господи, коли я відчуваю себе пригніченим перешкодами, що стоять на моєму шляху, нехай мої очі піднімуться, щоб побачити вашу силу і славу.

Коли життєві виклики вражають вас лицем до лиця, звернення до Господа – найкращий спосіб подолати перешкоди у вашому житті. Ось кілька великих молитов про вашу духовну війну і втіхою.

Молитва про подолання перешкод

Небесний Батько, дякую Тобі за безмір твоєї благодаті. Всю вічність ви працювали на благо мене і всього вашого народу. Дозвольте мені дізнатися вашу силу і милість, щоб подолати перешкоди в моєму житті. Нехай те, що стоїть на моєму шляху, стане прикладом твоєї безмежної сили. Зодягнув мене в силу, поки я живу у Твій праведний імені.

Можу я процвітати та прославити вас на землі. Так буду я непохитний, непохитний, завжди зростаю в роботі Господа. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва сили для життя

Отець вічності, дякую Тобі за те, що ти сильний і вірний, сповнений любові до мене. Коли я стикаюся з перешкодами, які здаються непереборними, будь ласка, покажіть свою силу і дайте мені перемогу та успіх. На всі дні мого життя я прошу, щоб ви дали мені сили, які мені потрібні, щоб брати участь в перегонах, яка була переді мною. Я молюся, щоб моє життя було свідченням вашої милості та любові.

Дай мені силу терпіти, силу перемагати та світ, щоб бути задоволеним в будь-яких обставинах. Тобі вся хвала і честь. Амінь.

 ""

Молитва для перемоги

Люблячий Батько, спасибі тобі за те, що ти мій творець, ти створив мене і любиш мене. Коли я відчуваю себе пригніченим перешкодами, що стоять на моєму шляху, нехай мої очі піднімуться, щоб побачити вашу силу і славу. Ти Бог, який тримає зірки у своїй руці, і все ж ти протягуєш руку, щоб благословити мене. Можу я побачити в дії вашу всепереможну силу.

Дозвольте мені порадіти вашої славної перемоги, дозвольте мені похвалити ваше величне ім’я. Бажаю я жити як твоє улюблене дитя, отримуючи твою вічну доброту. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Переможна молитва

Могутній Батько, спасибі вам. Ви Бог примирення. Коли я перебуваю в ситуації та не бачу рішення, нагадайте мені, що ніщо не виходить за рамки вашої примирної сили. Дозвольте мені дізнатися вашу прихильність і підбадьорити вас, що ви ніколи мене не відпустите. На хресті Ісус здобув остаточну перемогу над сатаною, гріхом і смертю.

Так буду я жити у свободі, яку набули завдяки цій перемозі. Коли я стикаюся з невдачами, я прошу вас перетворити невдачу в тріумф, а біль в похвалу. Амінь.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.