Молитви про перспективу в житті, із знанням і захисту Господа. Читайте з вірою в серці

Господи, я прошу вас змінити моє життя так, щоб я був схожий на вас. Тобі, мій Бог, слава, велич, влада та влада перше всього часів і нині та навіки.

Молитва воюй за мене

Господь, мій Бог, твоя сила перебуває в усіх поколіннях. У труднощах, з якими я стикаюся, можу я знати, що ви йдете попереду мене і воюєте за мене. Дозволь мені відпочити в тобі, поки ти борешся в моїх битвах. Подібно до того, як Давид переміг Голіафа, я закликаю вас подолати гігантські перешкоди в моєму житті. Ви – міцний фундамент, на якому я будую своє життя, захищаєте мене від прийдешніх штормів.

Тепер вам, хто може зробити набагато більше, ніж все, про що я прошу, будьте слава у всіх поколіннях. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про захист Господа

Небесний Батько, я дякую Тобі за те, що через кров Ісуса всі мої гріхи були прощені. Тому я можу молитися вам з упевненістю, що ви почуєте мене і виступите в мій захист. Зруйнуй всі перешкоди на шляху, який ти для мене намітив. Ваша любов дивна і ніколи не вичерпується, я прошу вас вилити її в моє життя.

Твої шляхи недосліджені, Господь, дозволь мені повірити, що ти посилаєш мої кроки та твоя сила – все, що мені потрібно. Тобі, Суверенний Король, вся слава. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Сильна Іменна молитва

Господь Ісус Христос, я дякую Тобі за те, що ти використовуєш свою нескінченну силу для мого блага. Ви залишили престол небесний, щоб увійти в наш світ. Ваша сила зцілювала хворих і виганяла демонів, я прошу вас використовувати цю ж силу, щоб зруйнувати перешкоди, які стоять переді мною.

Ваш світ може прогнати всю темряву, яка мене оточує. Твоє слово може розірвати ланцюги, які тримають мене. Дозвольте мені дізнатися свободу, яку я маю на вас, і нехай я буду наповнений вашою любов’ю, щоб я міг прожити життя, гідне вашого чудесного імені. Амінь.

Молитва про вічну перспективу

Вічний Бог, дякую Тобі за те, що, що б я не зробив, я не вичерпав запас твоєї благодаті. Коли я стою і дивлюся в глухий кут, з якого немає виходу, допоможи мені зосередити свій погляд на тобі. Спасибі, що мені не потрібно боятися осуду, бо Ісус живе в мені, а я живу в Ньому. Можу я прожити своє життя, наповнену надією, що я буду увінчаний твоєї славою на вічність.

Дайте мені вічний образ мислення, який правильно розставить мої земні проблеми. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Подолайте перешкоди молитвою

Боже всій любові, я дякую Тобі за те, що ти виливаєш радість небес в моє життя. Наповни мене своєю силою, щоб я міг подолати будь-які перешкоди та пережити будь-яку бурю. Почуй мою молитву і вчини зі мною милосердно, Господь, відповідно до твого жалісливе серце. Коли мій розум стривожений і моя впевненість похитнулася, дозвольте мені нагадати про ваших обіцянках мені.

Звільни моє серце від страху перед невдачею і дай мені прорив в моїй нинішній ситуації. Ви всемогутній король, чиє правління нескінченно. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Божої сили

Господь Ісус Христос, дякую Тобі, що Ти мій Спаситель. Коли я стикаюся з проблемами, я прошу вас увійти в мої обставини та позбавити мене від всіх неприємностей. Благослови мене, щоб я міг бути благословенням для інших. Допоможіть мені любити так, як ви любите, служити так, як ви хотіли б, і жити тим життям, для якої я був створений.

Я прошу вас змінити моє життя так, щоб я був схожий на вас. Тобі, мій Бог, слава, велич, влада та влада перше всього часів і нині та навіки. В ім’я твого могутнього. Амінь.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.