Молитва про праведність, справедливості і про спокій в спілкуванні з іншими людьми

Господи, направляй мене в правильні кроки, які мені потрібно зробити, щоб виграти цю судову справу. Зроби Свій шлях ясним, щоб я міг слідувати за тобою.

Молитва про спокійних словах без нервів

Господи світу, я так нервую з приводу цієї судової справи. Боюся, що я не зможу говорити або діяти професійно. Успокой мої нерви, слова і мову тіла, коли я стою перед суддею. Дозвольте мені бути поважним і ввічливим стосовно судді та моєму суперникові. Дайте мені можливість знати, що сказати, і говорити це ясно і чітко.

Можу я залишатися спокійним і врівноваженим, не гніватися або надмірно емоційно. Нехай мої слова і дії зображають чесність і допомагають мені отримати позитивне судження. Амінь.

Молитва, перемагає істину

Господь Бог, Давній днями, я визнаю Тебе славним і сильним. Я даю Вам честь, яку Ви заслуговуєте. Я поклоняюся Тобі, бо Ти святий. Дякую Тобі за те, що істина непохитна і її не можна похитнути. Прошу, щоб в суді правда взяла гору.

Надайте мені послугу в моєму випадку, щоб стало очевидно, що мої свідчення чесні та вимагають справедливості. Я дякую Тобі навіть зараз, тому що я знаю, що Ти відповіси на мою молитву. Буду радіти, радіти та вихваляти Тебе. Амінь.

 ""

Молитва про праведність і справедливості

Боже милостивий, Ти мій король. Радію і радію, бо праведність і справедливість – основа Престолу Твого. Нехай Твій божественний вогонь спалить всю брехню моїх ворогів в цьому випадку. Нехай вся несправедливість, яка обрушилася на мене, розтане перед Тобою, як віск.

Нехай суд визнає моє праве діло. Щоб були зганьблені неправдиві звинувачення. Дозвольте мені взяти гору в цій юридичній справі. Я хвалю Тебе, мій Господь, бо Ти Верховин над всією землею. Амінь.

Господи, порадь мені молитву

Господь Ісус, мій Чудовий Радник, будь ласка, почуй мій крик про допомогу, бо Ти моя єдина надія. Приношу Вам свої прохання і з нетерпінням чекаю. Я знаю, що Ти ненавидиш зло і не терпиш гордості та брехні. З Твоєї незмінною любов’ю станьте моїм Мудрим Радником і Захисником разом зі мною в цій судовій справі.

Направляй мене в правильні кроки, які мені потрібно зробити, щоб виграти цю судову справу. Зроби Свій шлях ясним, щоб я міг слідувати за тобою. Допоможіть мені говорити ясно, впевнено і переконливо, коли я даю свідчення, щоб я виграв справу. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.