5 коротких потужних молитов про прихильність і прорив в фінансових питаннях. Читайте з вірою

Господь, мій Бог, мій вічний Батько, дякую Тобі за те, що Ти завжди мені допомагав у важкі часи. Допоможіть мені повірити в невидиме.

Жити з волі Господа – один з кращих способів полегшити собі життя. Ці короткі потужні молитви про прихильність і прориві будуть тримати вас в духовній зосередженості та на правильному шляху.

Прорив в життєвій молитві

Вірний Батько, дякую Тобі за те, що ти воскресіння і життя, смерть не має над тобою влади. Сила, яку ви використовували, щоб перемогти смерть, тепер живе в мені. Використовуйте свою чудотворну силу, щоб зробити прорив в моєму житті. Чи можу я дізнатися твою всепереможну силу сьогодні, Господь.

Почуй мою молитву. Ти любив мене і звільнив мене від моїх гріхів своєю кров’ю. Тобі слава і сила на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про благословення і милості

Господь Ісус Христос, я дякую Тобі за те, що завдяки твоїм заслугам я успадкував повну, рясну і вічне життя. Розбуди в мені впевненість, і я зможу отримати всі благословення, які ти приготував для мене. Разом з вами я прошу сьогодні про особливу послугу.

Якщо це твоя свята воля, задовольни моє прохання і спрямуй мій погляд на тебе, щоб я міг вшанувати та прославити твоє ім’я. В ім’я твого славного, амінь.

 ""

Молитва воюй за мене

Господь, мій Бог, мій вічний Батько, дякую Тобі за те, що Ти завжди мені допомагав у важкі часи. Допоможіть мені повірити в невидиме. Нагадай мені правду про свою силу, про те, що ти лежання моє і битися за мене. Дай мені милість і прорив в моєму житті.

Ти Цар віків, безсмертний, невидимий, єдиний Бог. Тобі честь і слава на віки вічні. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про благодать

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти мій захисник і годувальник. Твоє слово говорить, що тим, хто просить, воно буде дано, тим, хто шукає, буде знайдено, а тим, хто стукає, двері відкриються. Почуй мою молитву, коли я прошу прориву і твоєї сили в моєму житті, Господь.

Хай буде з моїм духом благодать Господа Ісуса Христа. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Сильна молитва про прорив в життя

Небесний Батько, дякую Тобі за силу твого імені. Від твого імені трясуться гори та шумлять моря. Твоє ім’я радісно співає творіння. При твоєму імені демони втікають. При твоєму імені кожне коліно схилиться, і кожен язик визнає, що ти Господь. В ім’я твого могутнього я молюся про прорив.

Запевняю мене, що немає сили вище твого імені. Працюй своєю силою в моєму житті. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.