Сильні іменні молитви про милосердя Господа і його милості. Так, по вірі вам буде!

Милостиво люблячий Батько, я звертаюся до тебе з упевненістю і прошу твого могутнього заступництва. Почуйте мою молитву про милість і прориві

Молитва про милосердя і ласки

Господь Ісус Христос, мій Спаситель і мій Цар, дякую Тобі за те, що твоє правління вічно. Нехай твоє правління буде повним в моєму житті та в житті світу. Христос, мій Цар, будь ласка, відповідай на мої молитви та зроби прорив в ситуаціях, які стримують мене.

Я прошу вас проявити до мене милосердя і дати мені благодать слідувати за вами. В ім’я твого могутнього, Амінь.

Сильна Іменна молитва

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти джерело всієї істинної радості в житті. Біблія говорить, що ви будете робити все, що я попрошу, в ім’я Ісуса. Почуйте мою молитву в ім’я Ісуса про прорив в моєму житті.

Так зробиш мене святим, сильним і виконаним світу Ти, Бог усякої благодаті, що покликав мене до вічної слави в Ісусі Христі. Тобі слава і честь на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про прорив

Господь Ісус Христос, мій Божественний Спаситель, я дякую Тобі за те, що ти зійшов на землю заради мене. Я дякую вам за ваше безмежна велич і красу, які ваші ангели радіють споглядання. Я дякую вам за те, що ви з’єднали мене з собою через свій Святий Дух.

Я дякую вам за те, що ви сидите праворуч Отця, заступаючись за мене. Почуй мою молитву про прорив. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

Молитва про прихильність і благословення

Могутній Бог, спасибі, що мені нікуди йти, окрім твоєї присутності. Ви обіцяли, що, коли я буду звертатися до вас в молитві, ви будете мене слухати. Почуйте мою молитву та злийте свою прихильність і благословення на моє життя.

Нехай велич Отця буде світлом, який направляє мене, співчуття Сина буде любов’ю, яка надихає мене, а присутність Духа буде силою, яка дає мені сили. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про Божу милість

Милостиво люблячий Батько, я звертаюся до тебе з упевненістю і прошу твого могутнього заступництва. Почуйте мою молитву про милість і прорив. Допоможи мені перемогти спокуси лукавого.

Дай мені можливість любити тебе та інших всім серцем. Я молюся з вірою в ваше бажання слухати та вірою в вашу силу діяти. Допоможи мені жити по твоїй волі до кінця моїх днів. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.