Сильні іменні молитви про милосердя Господа і його милості. Так, по вірі вам буде!

Милостиво люблячий Батько, я звертаюся до тебе з упевненістю і прошу твого могутнього заступництва. Почуйте мою молитву про милість і прориві

Молитва про милосердя і ласки

Господь Ісус Христос, мій Спаситель і мій Цар, дякую Тобі за те, що твоє правління вічно. Нехай твоє правління буде повним в моєму житті та в житті світу. Христос, мій Цар, будь ласка, відповідай на мої молитви та зроби прорив в ситуаціях, які стримують мене.

Я прошу вас проявити до мене милосердя і дати мені благодать слідувати за вами. В ім’я твого могутнього, Амінь.

Сильна Іменна молитва

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти джерело всієї істинної радості в житті. Біблія говорить, що ви будете робити все, що я попрошу, в ім’я Ісуса. Почуйте мою молитву в ім’я Ісуса про прорив в моєму житті.

Так зробиш мене святим, сильним і виконаним світу Ти, Бог усякої благодаті, що покликав мене до вічної слави в Ісусі Христі. Тобі слава і честь на віки віків. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про прорив

Господь Ісус Христос, мій Божественний Спаситель, я дякую Тобі за те, що ти зійшов на землю заради мене. Я дякую вам за ваше безмежна велич і красу, які ваші ангели радіють споглядання. Я дякую вам за те, що ви з’єднали мене з собою через свій Святий Дух.

Я дякую вам за те, що ви сидите праворуч Отця, заступаючись за мене. Почуй мою молитву про прорив. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

Молитва про прихильність і благословення

Могутній Бог, спасибі, що мені нікуди йти, окрім твоєї присутності. Ви обіцяли, що, коли я буду звертатися до вас в молитві, ви будете мене слухати. Почуйте мою молитву та злийте свою прихильність і благословення на моє життя.

Нехай велич Отця буде світлом, який направляє мене, співчуття Сина буде любов’ю, яка надихає мене, а присутність Духа буде силою, яка дає мені сили. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про Божу милість

Милостиво люблячий Батько, я звертаюся до тебе з упевненістю і прошу твого могутнього заступництва. Почуйте мою молитву про милість і прорив. Допоможи мені перемогти спокуси лукавого.

Дай мені можливість любити тебе та інших всім серцем. Я молюся з вірою в ваше бажання слухати та вірою в вашу силу діяти. Допоможи мені жити по твоїй волі до кінця моїх днів. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.