ТОП-3: Біблійні істини, які ми можемо застосувати в житті

Коли життя виходить з-під контролю, легко спробувати старанніше працювати, щоб контролювати все і всіх навколо нас!
  1. «Дай Бог мені спокою прийняти те, що я не можу змінити».

Коли життя виходить з-під контролю, легко спробувати старанніше працювати, щоб контролювати все і всіх навколо нас! Деякі з нас роблять протилежне і просто піднімають руки вгору і розчаровуються в ситуації або людині. До якої б крайності ви не йшли, мир і спокій продовжують рухатися далі від вашого життя.

Прийняття та підпорядкування Божому контролю і плану свого життя – єдиний спосіб знайти мир в ситуаціях, які ви не можете контролювати або змінити. Можливо, ми не завжди знаємо Божий план, але ми можемо відмовитися від спроб управляти подіями і людьми, маніпулювати ними і дозволити Богу діяти через нас. Бог обіцяє надприродний світ, коли ми приносимо наші турботи і турботи Йому в молитві.

«І мир Божий, що перевершує все розуміння, буде охороняти ваші серця і розум у Христі Ісусі» (Филип’ян 4: 7).

«Будьте спокійні і знайте, що я Бог!» – Псалми 46: 10

 

2. «Мужність змінити те, що я можу»

Якщо ви прийняли Ісуса Христа своїм Спасителем, ви отримали силу Святого Духа. Святий Дух може дати вам сміливість слідувати і діяти згідно з Божим планом у вашому житті. Замість того, щоб зі страхом ігнорувати важкі рішення або бігти від того, що здається занадто складним, ми можемо закликати силу Божу до мужності, щоб рухатися вперед в повній життя, яку Він запланував для нас.

«Будь сильним і мужнім. Не бійся й не лякайся з – за них, бо Господь, Бог твій, піде з тобою, Він ніколи не покине тебе й не покине тебе ». – Повторення Закону 31: 6

«Бо Дух, який дав нам Бог, не робить нас боязкими, але дає нам силу, любов і самодисципліну». – 2 Тимофію 1: 7

“Надійся на Господа всім своїм серцем, і не покладайся на розум твій, у всіх ваших відносинах підкорятиметеся йому, і він зробить ваші шляхи прямими.” – Притчі 3: 5 – 6

3. «І мудрість, щоб дізнатися різницю»

Мудрість – це дар, який Бог обіцяє дати тим, хто просить про це! Ви можете рости мудрістю кожен день і приймати кращі рішення, проводячи час за читанням Біблії і спілкуванням з Богом через молитву. Бог скаже вам через Його Слово або відповіді в молитві, коли приймати речі, а коли набратися сміливості, щоб змінити їх.

«Якщо кому – то з вас не вистачає мудрості, вам слід запитати Бога, який щедро дає всім, не знайшовши вини, і це буде вам дано».

«І як з дитинства ви знали Святе Письмо, яке може зробити вас мудрими для спасіння через віру в Христа Ісуса. Усе Писання дихає Богом і корисно для навчання, до докору, виправлення і навчання праведності, щоб слуга Божий міг бути повністю підготовлений до будь-якої доброї роботі ». – 2 Тимофія 3: 15 – 17

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.