5 потужних добрих молитов позбавлення від боргів і фінансовому покращення вашого життя. Читайте з вірою

Мені потрібно зрушення в моєму мисленні та звичках, а також мудрість, як розірвати ці ланцюги. Допоможіть мені раз і назавжди розібратися з моїми фінансами.

Багато віршів зображають Божі заповіді, що говорять Його дітям про щастя. Ось 5 хороших молитов про фінансовий прорив, які допоможуть надихнути та надихнути вас на шляху до успіху.

Молитва про різке поліпшення

Архітектор Всесвіту, прошу Твоєї допомоги в зміцненні фінансової безпеки моєї сім’ї. Я хочу побачити різке поліпшення в порівнянні з тим, як йдуть справи зараз. Я хочу краще розпоряджатися фінансами для себе і своєї сім’ї. Допоможіть мені дізнатися, що мені потрібно робити, щоб це відбулося. Я більше не хочу жити від зарплати до зарплати та в постійній залежності від боргів. Амінь.

Молитва про розрив ланцюгів боргу

Господь, мій Божественний Захисник, мені потрібна Твоя допомога, щоб розірвати ці боргові ланцюга. Зізнаюся, я був сприйнятливий до маркетингових повідомлень та витрачав занадто багато коштів. Я дозволив собі зануритися в постійні фінансові проблеми.

Мені потрібно зрушення в моєму мисленні та звичках, а також мудрість, як розірвати ці ланцюги. Допоможіть мені раз і назавжди розібратися з моїми фінансами. Амінь.

Молитва про план фінансового прориву

Батько Світу, будь ласка, просвітить мене в розробці плану фінансового прориву. Мені потрібно вибратися з цієї гори боргів і розробити міцну фінансову стратегію, яка буде тримати мене на правильному шляху.

Допоможіть мені отримати контроль над своїми грошима, щоб я не витрачав більше, ніж заробляю. Я не хочу стати банкрутом. Будь ласка, дайте мені вказівки, які дії мені потрібно зробити. Амінь.

 ""

Молитва за фінансову революцію

Батьку, будь ласка, зробіть революцію в моїх фінансах. Допоможіть мені швидко взяти під свій контроль мої гроші, а не контролювати мене.

Я каюсь у своїх гріхах, які привели мене до цієї плутанини, і я клянусь, що більше не буду нехтувати роллю, яку Ти дав мені як розпорядника своїх ресурсів. Допоможіть мені з ретельністю вживати дії, які мені потрібно зробити. Амінь.

Молитва про перетворення

О Боже, моя допомога, я прийшов в себе і зрозумів, що не можу просто продовжувати робити те, що робив. Допоможіть мені змінити мій розум і змінити свій спосіб життя і то, як я керую фінансами.

Господи, покажи мені, як почати вигравати з моїми фінансами, замість того, щоб дозволяти грошей вислизати з моїх пальців. Працюйте зі мною, щоб змінити стан речей, щоб я став кредитором, а не позичальником. Амінь.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!